به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، محمدعلی توحیدی، فرماندار کرمان، عصر امروز(۵ اردیبهشت) در جلسه شورای فرهنگی عمومی شهرستان کرمان، تدوین تقویم برنامه سال جاری را برای ایجاد تعهد بیشتر مورد تأکید قرار داد و گفت: باید به مناسبت های قمری و شمسی تقویم هم بپردازیم؛ یکی از رسالت های ما پرداختن به این موضوعات است زیرا مقدمه بسیاری از کارهای فرهنگی باید در شورای فرهنگ عمومی باشد و یکی از جاهایی که می تواند شعار سال را به فعلیت برساند جامعه کارگری و فرهنگی است {و باید به روزی که منتسب به این دو قشر است توجه کنیم.}
جامعه کارگری و فرهنگی، بسترهایی برای به فعلیت رساندن اقتصادمقاومتی
توحیدی با افزودن اینکه دست به سوی همه متولیان فرهنگ دراز می کنیم تا کمک کنند به {نشر} فرهنگ کار با آنچه که اهمیت این موضوع را باز می کند؛ تصریح کرد: چه اشکالی دارد مبلغین در ماه مبارک رمضان بخشی از وقت خود را برای این موضوع بگذارند.
وی با بیان اینکه اقتصادمقاومتی، متکی به ظرفیت های داخل هر منطقه و شهر است و این ظرفیت ها باید احصاء شود و همه از جمله دانشگاهیان، رسانه ها و... می توانند کمک کنند؛ همچنین با اشاره به اینکه دستورات رهبری به لحاظ دینی برای ما تکلیف است و از حیث سیستم اداری از ضروریات است؛ گفت: برای اقتصادمقاومتی دست پر باشیم تا بتوانیم بگوییم اتفاقات خوب در حوزه کاری ما رقم خورده است.
آنقدر به تئوری پردازی پرداختیم که رهبری، امسال را «اقدام و عمل» نامگذاری کردند
ملانوری، دبیرشورای فرهنگی عمومی شهرستان کرمان هم با بیان اینکه سال گذشته در شورا قرار شد هر ساله سه اولویت «شعار سال، یک موضوع فرهنگی و یک اولویت اجتماعی» در دستور کار شورا باشد؛ گفت: نامگذاری امسال نشان می دهد ما آنقدر به تئوری پردازی پرداختیم که رهبری امسال به اقدام و عمل اشاره کردند.
حجت الاسلام حسینی، معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری کرمان هم اظهار داشت: کمیته اقتصادمقاومتی را در شهرداری تشکیل دادیم و آنچه برای ما و دیگر ادارات ضرورت دارد؛ تبیین راهکارهای جدید است و باید مسائل را با دید دیگری نگاه کرد تا تبدیل به یک فرصت شود و برای هر دستگاهی، راهکار خاص خودش را پیدا کرد.
باید افق های جدید را به روی خود باز کنیم
وی افزود: به عنوان مثال باید اقتصاددان هایی که به مسائل شهری آگاه باشند را دعوت کنیم تا درآمدهای جدید را تعریف کنند و با افراد متخصص می توانیم این راهکارها را به دست آوریم؛ یکی از راهکارهایی که ما به عنوان راه مؤثر مد نظر داریم مشارکت دادن مردم هم در بحث مصرف بهتر و هم در دیگر موارد است؛ افق های جدید را باید به روی خود باز کنیم.
محمدمهدی افضلی، روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی استان هم گفت: امسال خانه های بوم گردی، میزبان 5 هزار نفر{گردشگر} بودند در خانه های بوم گردی تسهیلات دو درصد پرداخت می کنیم و با توجه به اینکه فروش صنایع دستی استان، امسال بالاتر از اصفهان شد؛ نشان می دهد در اقتصادمقاومتی{استان کرمان} می تواند حرف برای گفتن داشته باشد.
ایجاد کانال ارتباطی با دانشگاه برای اقتصاددانش بنیان
دکتر حمدلله منظری توکلی، عضو شورای فرهنگ عمومی شهرستان کرمان گفت: اقتصادمقاومتی، متکی بر توانمندی های داخلی و دورنی و همچنین اقتصاد درون زا است و باید با تکیه بر توانمندی های داخلی صورت بگیرد؛ لذا باید دو خاصیت را مد نظر قرار دهیم.
وی افزود: یکی دانش بنیان بودن و متکی بودن آن-اقتصادمقاومتی- به علم است و باید کانالی به سمت دانشگاه ها زده شود تا این بُعد به منصه ظهور برسد و ویژگی دوم اینکه به تبع تشکیل ستاد استانی{فرماندهی اقتصادمقاومتی}در ادارات هم کمیته های اقتصاد مقاومتی تعریف شود تا شاید کارهای عملیاتی بیشتری در جهت تحقق اقتصادمقاومتی بشود تعریف کرد.
نظر شما