به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، فرج الله فصیحی رامندی پیش از ظهر امروز (۵ اردیبهشت) در نشست خبری که در تالار مردم شورای شهر قزوین برگزار شد، بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۳۰۰ جلسه در صحن شورا در قالب جلسات شورا، کمیسیون ها و هیئت رئیسه با بیش از ۵۵۰ مصوبه در حوزه های مختلف برگزار شد.
وی ادامه داد: توافقات ملکی با شهروندان، قیمت گذاری خدمات شهری(پسماند، اتوبوسرانی، تاکسیرانی، فضای سبز و غیره) تصویب پروژه ها و طراح هایی که شهرداری برای توسعه و عمران شهری می دهد و کمک به مساجد و هیئت ها، مراکز فرهنگی و اجتماعی نظیرمرکز نگهداری کودکان بی سرپرست، نامگذاری کوچه ها و میادین، بررسی و تصویب لایحه بودجه و غیره مصوبات شورای شهر قزوین در سال گذشته بوده است.
رئیس شورای اسلامی شهر قزوین اضافه کرد: شورای شهر به رسانه ها توجه ویژه ای دارد و آنها را چشمان بیدار جامعه دانسته و معتقد است که رسانه ها می توانند در ساخت تفکر و فرهنگ جامعه نقش ایفا کنند و در واقع رسانه ها فرهنگ ساز هستند و در ارتباط با آگاهی و شعور اجتماعی نقش اثرگذاری را دارند و ما در شورای شهر آمادگی این را داریم که پیشنهادات و انتقادات شما را پذیرفته و به آن جامه عمل بپوشانیم.
وی در پاسخ به سوالی در خصوص فعالیت مرکز پژوهش های شورا تصریح کرد: این مرکز تاکنون عملیاتی نشده است البته اساسنامه آن در سال گذشته تصویب شد و پیشنهادات اعضا برای نفرات این مرکز به دبیرخانه رسید و مسئول مرکز انتخاب شد ولی هنوز وارد فاز اجرایی نشده که در برنامه است تا پایان فصل اول سال این مرکز را راه اندازی کنیم.
فصیحی رامندی در خصوص نظارت بر پروژه های شهری که سوالی یکی از خبرنگاران بود، توضیح داد: از ۵۱ بند وظایف شورای شهر، ۱۵ تا ۱۶ بند وظیفه نظارتی است ولی نظارت تعریف عامی است و مکانیزم اجرایی برای آن تعریف نشده است و برای اینکه شورای شهر بتواند نظارت لازم را داشته باشد نیازمند قوانینی است که مدیریت یکپارچه شهرداری را به تصویب برساند.
وی اعلام کرد: در مجموعه شهرداری نظارت ما از چند طریق است یک مورد از طریق کمیسیون پیگیری و نظارت شورا است، مورد دیگر با انتخاب شرکت های حسابرسی است که مسائل مالی شهرداری کنترل می شود و البته سازمان بازرسی نیز به عنوان نهاد نظارتی در برخی موارد با معرفی، مذاکره و یا تشخیص خود ورود یافته و اعمال نظارت می کند.
رئیس شورای اسلامی شهر قزوین در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در خصوص اینکه برخی پروژه های شهری در قزوین را منتسب به تعدادی از اعضای شورای شهر می دانند، گفت: در پروژه هایی که در سطح شهر انجام می شود پروژه ای نداریم که از اعضای شورا در آن دخیل بوده و ذی نفع باشند.
وی تأکید کرد: البته شهرداری در برخی پروژه ها به عنوان شریک ورود یافته است مانند برج تجارت و یا پارکینگ و مجموعه مهر و ماه که شهرداری سهام دار است اما اینکه اعضای شورای شهر در پروژه ای نقش داشته باشند ما سراغ نداریم و همه اعضای شورای شهر همت و اراده شان بر خدمت کردن به مردم است و با این نگاه ورود یافته اند.
فصیحی رامندی در خصوص لزوم استفاده از معماری اسلامی در بافت شهر خاطر نشان کرد: توجه به بحث معماری اسلامی بحث جدیدی است و الگو و ضوابط خاصی برای آن داده نشده است و شورای چهارم تلاش کرده تا ضوابط معماری اسلامی را ابلاغ و اجرایی کند و در این راستا از مشاوران و اساتید دانشگاه آزاد استفاده شده است.
وی یادآور شد: تا پایان اردیبهشت ماه این ضوابط به شهرداری ابلاغ می شود تا به خصوص در مناطق تاریخی شهر اعمال شود.
نظر شما