به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، فریدون خدابنده لو، مدیر کل تامین اجتماعی کردستان امروز (۵ اردیبهشت)در نشست خبری با خبرنگاران رسانه های جمعی استان در سنندج با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: در سال 94 کمیسیون پزشکی در شهرستان مریوان با بستن قرارداد با سه پزشک فعالیت خود را آغاز کرد.
وی با بیان اینکه سه شهرستان دیواندره، دهگلان و کامیاران کمیسیون پزشکی ندارد، عنوان کرد: در حال حاضر شهرهای کامیاران، دیواندره و دهگلان فاقد کمیسیون پزشکی هستند و امیدواریم در آینده در این شهرها هم کمیسیون تشکیل شود و دیگر نیازی به مراجعه مردم این مناطق به سنندج نباشد.
مدیر کل تامین اجتماعی کردستان همچنین گفت: یکی از برنامه های اصلی تامین اجتماعی توجه به سیستم های نوین و جدید الکترونیکی و بستر سازی استفاده از نرم افزارهای الکترونیکی در سال ۹۴ بود که انقلابی در سازمان تامین اجتماعی به شمار می رود.
خدابنده لو، استفاده از نرم افزارهای الکترونیکی را در راستای خدمت رسانی بهتر به مردم عنوان کرد و افزود: مخاطبین در سطح عالی از این نرم افزار استفاده می کنند و خوشبختانه میزان مراجعه حضوری مردم به شعبه های تامین اجتماعی کاهش چشمگیری داشته است.
این مقام مسئول با بیان اینکه سیستم الکترونیکی تامین اجتماعی جایگاه خودش را پیدا کرده است، اظهار داشت: تا پایان سال گذشته ۷۳ درصد از مخاطبین سازمان لیست های بیمه خود را به صورت غیر حضوری انجام می دهند که با کد رمز وارد سامانه می شوند.
وی با اشاره به تعداد بیمه شده های تامین اجتماعی بیان کرد: در حال حاضر ۲۰۵ هزار نفر بیمه شده تحت پوشش تامین اجتماعی هستند که به سه هزار نفر در سال ۹۴ بیمه بیکاری پرداخت شد.
وی ادامه داد: نزدیک به ۲۰ هزار نفر در استان از بیمه قالیبافی برخوردارند که با اجرای طرح غربالگری در سال گذشته ۲ هزار و ۷۰۰ نفر از این تعداد بیمه شان قطع شد.
مدیر کل تامین اجتماعی کردستان تعداد کارگران ساختمانی بیمه شده را ۳۰ هزار و ۱۰۱ نفر اعلام کرد و افزود: ضریب پشتیبان نرم کشوری استفاده از بیمه در کشور ۶/۲ درصد است که این ضریب در استان ۸/۵ درصد است.
معاون مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان نیز در ادامه این جلسه گفت: مدیریت درمان در دو حوزه درمان مستقیم و غیر مستقیم فعالیت می کند که کل اعتبارات این مدیریت در سال گذشته ۱۸۳ میلیارد تومان بود که ۸۳ میلیارد تومان به صورت مستقیم و ۱۰۰ میلیارد تومان آن در حوزه غیر مستقیم هزینه شد.
دکتر کیهان امامی، تعداد مراجعین بستری شده سال ۹۴ را ۲۲ هزار و ۸۷۱ نفر اعلام کرد و افزود: این آمار نسبت به سال ماقبل ۷ درصد رشد داشته است.
وی همچنین گفت: ۷۱۳ هزار و ۱۶۶ نفر به صورت سرپایی به مراکز درمانی استان در سال ۹۴ مراجعه کرده اند که تحت مداوا و درمان قرار گرفته اند.
معاون مدیر درمان تامین اجتماعی کردستان به پروژه های انجام شده سال ۹۴ نیز اشاره کرد و افزود: بهسازی و توسعه ناوگان آمبولانس مراکز درمانی و خرید چهار دستگاه آمبولانس دو محوره برای بیمارستان های سنندج و سقز، تبدیل دستگاه رادیولوژی آنالوگ به دیجیتال بیمارستان سنندج و سقز، راه اندازی واحد سی تی اسکن بیمارستان سنندج، راه اندازی سیستم his در تمام واحدهای تابعه، استاندارسازی اتاق سرور در واحدهای درمانی، راه اندازی اتوماسیون اداری از جمله پروژه های مدیریت درمان استان در سال گذشته بود.
امامی خاطر نشان کرد: پیشرفت فیزیک درمانگاه های عمومی شهرهای کامیاران و بانه به میزان ۳۰ درصد، توسعه پروژه بیمارستان سقز به میزان ۲ برابر فضای فعلی، تخصیص زمین و اخذ مجوز برای درمانگاه دیواندره، طرح ارتقای هتلینگ بیمارستان سنندج، طرح اجرای هولدینگ دارویی و بهسازی و استاندارد سازی cssd بیمارستان سنندج از پروژه های در دست اقدام مدیریت درمان استان در سال ۹۵ است.
نظر شما