به گزارش خبرنگار شبستان، بیتا منصوری، تهیه کننده فیلم رخ دیوانه امروز چهارم اردیبهشت در نخستین نشست مهر کتاب خبرگزاری مهر که به رونمایی از فیلمنامه رخ دیوانه اختصاص یافت، گفت: سعی کردم امانتدار خوبی باشم. فیلمنامه رخ دیوانه در اصل متعلق به سازمان فرهنگی هنری شهرداری بود و آقای گوهری آن را به این سازمان واگذار کرده بودند. سال 87 پروانه ساخت گرفتم و متاسفانه شهرداری به تعهدات خود عمل نکرد. من هم آن زمان آمادگی صددرصدی برای سرمایه گذاری روی فیلم نداشتم و کار متوقف شد.
منصوری ادامه داد: مکاتبات من با شهرداری به اینجا رسید که دوستان به عنوان 50 د رصد سهم خود باید خسارتی پرداخت کنند اما گفتند این توان را ندارند. من درخواست کردم که فیلمنامه را به من واگذار کنند، این کار را کردند و نفهمیدند چه چیزی را از دست دادند.
وی با ابراز خوشحالی از چاپ کتاب رخ دیوانه عنوان کرد: تصورم این بود که بیش از این به فیلم رخ دیوانه در جشنواره ها بها داده شود. فکر می کنم نسبت به فیلمنامه رخ دیوانه کم لطفی شد. کتابخوانی کم شده است و امیدوارم کتاب رخ دیوانه روی سایت ها قرار بگیرد، قطعا دانشجویان از این کتاب استقبال بیشتری می کنند زیرا برای آنها یک درس است.
تهیه کننده فیلم رخ دیوانه خاطرنشان کرد: جوانها دوست ندارند به طور مستقیم نصیحت بشوند. آنها حرف ها را از دوستانشان بهتر از والدین می پذیرند اما خیلی وقت ها دوست ها به جای راهنمایی چاه نمایی می کنند.
منصوری با اشاره به اینکه برخی از جوانان از بخش بد فضای مجازی استفاده می کنند، اظهار داشت: فیلمنامه رخ دیوانه توانست زیرکانه دغدغه من مادر را به مخاطبان یعنی جوانان و مادران برساند.
وی با بیان اینکه در همه جای دنیا به فیلمنامه اهمیت داده می شود، تصریح کرد: ما در کشورمان کمتر فیلمنامه اقتباسی می بینیم زیرا دوستان زحمت کتاب خواندن به خود نمی دهند.
این تهیه کننده اظهار داشت: مهمترین مسئله در فیلم برای من فیلمنامه است چون فیلمنامه بیس فیلم است. یکی از مشکلات در سینمای ما برخی ایده های خوب دارند و نمی توانند آن را پرورش دهند اما تغییر را نمی پذیرند.
منصوری با اشاره به اینکه فیلمنامه ای شش سال پیش به دفتر ما رسید، بیان کرد: آن موقع فیلمنامه تغییرات 10 درصدی می خواست. اواخر سال گذشته به فیلمنامه مراجعه کردم و از فیلمنامه نویس دعوت کردم تا جلسه ای با هم داشته باشیم به این نتیجه رسیدیم که در شرایط فعلی با پیشرفت فضای مجازی تنها ایده اولیه از فیلمنامه برایمان مانده است. نهایتا با آقای داودی به این نتیجه رسیدیم که شاید فیلمنامه نویس منعطف نباشد که در این صورت نمی توانیم تغییری در فیلم نامه اعمال کنیم.
وی با بیان اینکه کامنت ها را در مورد فیلم رخ دیوانه می خواندم، گفت: در حال حاضر هم کامنت ها را در مورد سایر فیلم ها می خوانم. وقتی کامنت ها را در مورد فیلم رخ دیوانه می خواندم، متوجه شدم بیش از 95 درصد از فیلم رضایت دارند. فهمیدم رخ دیوانه کم فروشی نکرده است و علاوه بر هزینه، وقت مردم که ارزشمندتر است، هدر نرفته است.
وی پیشنهاد داد در جشنواره فیلم فجر در کنار مهمانان جنبی جمعی از اساتید جامعه شناسی به عنوان میهمان VIP دعوت شوند تا یک شناخت خوب از جامعه به این اساتید داده شود.
نظر شما