شهرهای سیستان و بلوچستان به لحاظ تولیدات محصولات کشاورزی تقسیم بندی می شوند

خبرگزاری شبستان:مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: شهرهای استان به لحاظ تولیدات محصولات کشاورزی و مواد غذایی تقسیم بندی می شوند.

علی اکبر جعفری مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان سیستان و بلوچستان با بیان این مطلب به خبرنگار شبستان بیان داشت: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان استانی دارای ظرفیت تولیدی بالا می باشد قرار است هر شهرستانی به عنوان یک قطب تولید محصولات کشاورزی و مواد غذایی معرفی شود.

 

وی با بیان اینکه محصولات کشاورزی روستائیان و عشایر استان به صورت برند در می آید، افزود: به صورت نمونه زابل با دارا بودن سوغات کشک زرد و آچار و منطقه بلوچستان به عنوان قطب خرما تبدیل می شود.

 

مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان استان تصریح کرد: بسیج سازندگی با انجام عمل قطب بندی، قصد دارد تولیدات داخلی را افزایش بدهد.

 

جعفری ادامه داد: همچنین با قطب بندی محصولات کشاورزی و مواد غذایی زمینه اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی، اشتغالزایی و معیشت مردم فراهم می شود.

 

وی افزود: با قطب بندی محصولات کشاورزی و مواد غذایی به هر شهرستانی تسهیلات و امکانات خاصی ارائه می شود.

 

مسوول سازمان بسیج سازندگی سپاه سلمان استان ادامه داد: در راستای همین قطب بندی، بلوچستان که ظرفیت تولید خرما را دارد در این منطقه کارخانه بسته بندی خرما را خواهیم داشت.

 

جعفری با بیان اینکه با این قطب بندی در بحث واردات و صادرات کشور دخیل خواهیم شد، گفت: قطب بندی محصولات کشاورزی و مواد غذایی بیشتر با هدف تحقق منویات مقام معظم رهبری صورت می گیرد و بسیج سازندگی نهاد و ارگانی است که با لبیک گفتن به فرمان رهبری در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل گامهای موثر بر می دارد.

 

وی افزود: قطب بندی می تواند به معرفی سوغات و صنایع دستی استان به سایر استانهای کشور  کمک کند و استانهای دیگر با ظرفیت های سیستان و بلوچستان آشنا شوند.

 

این مقام مسوول یادآور شد: اقتصاد مقاومتی افزایش تولیدات داخلی و واردات محصولات ایرانی به سایر کشورها می باشد که این اصل مهم واردات و صادرات می تواند منبع درآمدی و زمینه اشتغالزایی برای افراد جویای کار را فراهم  کند.

کد خبر 538232

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha