ایجاد هماهنگی در شرایط سخت از نتایج برپایی بیمارستان‌های صحرایی است

فرمانده سپاه عاشورای آذربایجان شرقی از احداث سه بیمارستان صحرایی با فراهم شدن امکانات خبرداد و گفت: ایجاد هماهنگی و کنترل در شرایط سخت از نتایج برپایی بیمارستان‌های صحرایی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، فرمانده سپاه عاشورای آذربایجان شرقی، عصر روز گذشته (1 مرداد ) در مراسم آغاز به کار بیمارستان صحرایی در منطقه ورزقان با اشاره به رویکرد دولت در زمینه ارایه خدمات به مردم، گفت: با وجود تمام تلاش‌های صورت گرفته حجم محرومیت در کشور زیاد بوده و بر همین اساس سپاه در زمینه محرومیت‌زدایی تلاش دارد.


سردار علی‌اکبر پورجمشیدیان افزود: در روند احداث بیمارستان‌های صحرایی همگام با محرومیت‌زدایی، تمرین دستگاه‌های ذی‌ربط در کنترل بحران‌ها می تواند انجام شود و تاثیر خوب برپایی این بیمارستان‌ها را می توان در ارتقای آمادگی دستگاه‌ها شاهد بود.


پورجمشیدیان، ایجاد هماهنگی و کنترل در شرایط سخت را از دیگر نتایج برپایی بیمارستان‌های صحرایی عنوان کرد و ادامه داد: در حال حاضر، با توجه به حادثه ‌خیز بودن استان و کشور، این آمادگی در برابر حوادث وجود دارد.


این مسئول با اشاره به فعالیت دو بیمارستان صحرایی در آذربایجان‌شرقی در مدت 2 سال گذشته، عنوان کرد: در مناطق عشایرنشین و محروم کلیبر و چاراویماق این دو بیمارستان در مدت دو سال گذشته در داخل استان فعال شده که بیش از 60 هزار نفر در این دو بیمارستان ویزیت رایگان شدند که تقریباً تمام مردم منطقه را شامل می‌شود.


فرمانده سپاه عاشورای آذربایجان شرقی تاکید کرد: در مدت فعالیت این دو مرکز برخی بیماری‌هایی که مردم از آنها غافل بودند شناسایی شد و برخی بیماری‌های صعب‌العلاج شناسایی و برای درمان آنها اقدام شد.


وی با بیان اینکه امسال دو بیمارستان صحرایی و در صورت فراهم شدن امکانات سه بیمارستان در استان احداث می‌شود، بیان کرد: یک بیمارستان از اول مرداد ماه به مدت یک هفته در ورزقان راه‌اندازی می‌شود که خدمات تخصصی درمانی را ارائه خواهد کرد.


فرمانده سپاه عاشورای آذربایجان شرقی بیان کرد: مسئولان خادم مردم هستند و به این خادمی افتخار می کنند و هر چه برای مردم انقلابی و شهید داده تلاش کنیم باز هم کم است.


علیرضا یعقوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این مراسم با اشاره به عدم ساختارهای مناسب بیمارستانی و نبود متخصصان مقیم در شهرهای حاشیه ای، گفت: ‌این عوامل از جمله مواردی هستند که کیفیت خدمات درمانی را کاهش می دهند.


وی گفت: به این منظور وزارت بهداشت، درمان و علوم پزشکی متخصصانی را با شرایط ویژه به کار گرفته است تا برای مدت زمان طولانی در مناطق محروم و حاشیه ای تعهد به کار بدهند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به اینکه برگزاری بیمارستان صحرایی در چاراویماق در سال گذشته به مدت یک هفته منجر به شناسایی هفت مورد بیمار مشکوک به سرطان معده و چهار مورد مبتلا به این بیماری شده بود، افزود: راه اندازی چنین بیمارستان هایی به ما کمک می کند تا افرادی را که سال هاست بیمار هستند، اما خودشان خبر ندارند، شناسایی و تحت درمان قرار بگیرند.


یعقوبی افزود: مهم ترین وجه چنین بیمارستان هایی بار فرهنگی آنهاست که از یک طرف مردم مناطق محروم متوجه می شوند که دولت و مسئولان آنها را فراموش نکرده اند و از طرف دیگر به ما کمک می کند تا مشکلات واقعی مردم مناطق مختلف را بشناسیم و برای آینده برنامه ریزی کنیم.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: گرچه راه اندازی بیمارستان های صحرایی از رسالت های اولیه سپاه عاشورا نیست، اما حضور نیروهای بسیجی و سپاهی سبب تشویق مردم برای مراجعه به بیمارستان های صحرایی شده است.


پایان پیام/

کد خبر 53806

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha