مصطفی بوعذار، نویسنده وکارگردان هنرهای نمایشی خوزستان به خبرنگار شبستان گفت: رسانه ملی برای برنامه سازی و برنامه ریزی از اساتید علمی ونخبگان فرهنگی بهره ببرد و با نظرسنجی دقیق به دنبال کشف ذائقه مردم خوزستان باشد.
وی اضافه کرد: در شرایطی که در جای جای استان استعدادهای درخشان هنری اعم از نویسنده و کارگردان و بازیگر داریم سیمای مرکز خوزستان به حضور عده ای محدود که در سمت ها و نقش های متعدد ظاهر می شوند اکتفا کرده در صورتی که باید از تنوع بالایی برخوردار باشد.
بوعذار با تأکید بر اینکه هیچ گاه نباید مخاطب را با ارائه آثار هنری و برنامه های ضعیف کم توقع جلوه دهیم، افزود: با وجود حجم بالا و گسترده رسانه های مختلف نباید تحرک و سطحی عمل کنیم و از رسانه استانی انتظار می رود با برگزاری نشست های آسیب شناسی برنامه های تولیدی، همواره در انعکاس رویدادها و مشکلات فرهنگی بهتر عمل کند و در محتوای برنامه ها به معرفی نخبگان و فرهیختگان و شاعران عرب خوزستانی بپردازد.
بوعذار با بیان اینکه برنامه های بخش عربی پاسخگوی نیازهای فرهیختگان نیست، ادامه داد: علی رغم تلاش های صورت گرفته در بخش عربی سیمای مرکز خوزستان متأسفانه این برنامه ها به لحاظ ساختار و محتوا پاسخگوی نیازهای جامعه فرهیختگان و نخبگان عرب خوزستانی نیست.
وی یاد آور شد: سطحی نگری و شتابزدگی در اغلب کارها مشهود می باشد و این ناشی از عدم تعامل سیمای مرکز خوزستان با هنرمندان توانای استان است.
وی تصریح کرد: مباحثی همچون مهاجرت بی رویه، فرهنگ شهرنشینی، توجه به خرده فرهنگ ها در کنار مقاومت و ایستادگی عشایر غیور در برابر تهاجمات ارتش انگلیس و جنگ تحمیلی در رسانه استانی بسیارکم رنگ می باشد، در حالی که بخش رادیو مخاطبان بسیاری را به واسطه برنامه های خوب و متنوع جذب کرده است.
این نویسنده وکارگردان هنرهای نمایشی خوزستان، با اشاره به تنوع قومیت ها و خرده فرهنگ ها در استان، خاطر نشان کرد: این موضوعات دارای ظرفیت بالایی هستند و می توان با تشکیل اتاق فکر و بهره گیری از نظرات هنرمندان و فرهیختگان دست مایه خوبی برای تولیدات صدا وسیمای خوزستان باشند.
پایان پیام/
نظر شما