ناآگاهي بيشترين علت اعتياد در زنان

خبرگزاری شبستان: نماينده مردم اصفهان، ناآگاهي را بيشترين علت اعتياد در زنان برشمرد و با اشاره به ضرورت دستورالعمل اجرايي براي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر گفت: آموزش و فرهنگ سازي دو ركن اساسي در جهت پيشگيري از اعتياد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از ستاد مبارزه با مواد مخدر نيره اخوان بيطرف نماينده مردم اصفهان، گفت: رويكرد اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر اگر به درستي اجرايي شود مي‌تواند در زمينه كاهش اعتياد در كشور موثر باشد.

وي افزود: براي موضوع اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر لازم است كه دستورالعملي براي اجرايي شدن آن وجود داشته باشد و شيوه اجرا به طور كامل بيان شود تا مسئولان و دستگاه‌هاي كشور نقش خود را به درستي دانسته و براي انجام آن با دقت وارد عرصه عمل شوند.

نماينده مردم اصفهان عنوان كرد:  البته رويكردهاي اجتماعي در عرصه‌هاي مختلف نشان از موفقيت داشته و اگر اين مسئله اعتياد و آسيب‌هاي اجتماعي نيز به درستي مد نظر قرار گيرد و براي آن برنامه ريزي اكملي صورت گيرد مي‌توان شاهد كاهش اعتياد و كمتر شدن گرايش مصرف مواد مخدر در كشور باشيم.

اخوان بيطرف  اعتياد را يك معضل بزرگ اجتماعي برشمرد و گفت: بيكاري يكي از علل اعتياد است كه براي كاهش آن بايد اشتغال ايجاد كرد. اشتغال سدي بزرگ در مقابل آسيب‌هاي اجتماعي بوده و تا حدودي جوانان را از اين بليه شوم مصون مي‌سازد.

وي به موضوع اعتياد در زنان اشاره كرد و افزود: متاسفانه امروزه نسبت به گذشته آمار اعتياد در زنان بيشتر شده  كه اين معضل در آنها كمتر به دليل عدم اشتغال است بلكه متاسفانه زنان بسياري از ناآگاهي درگير اين پديده شوم مي‌شوند. لاغري و زيبايي از موضوعاتي است كه سبب اغفال زنان در حوزه مواد مخدر مي‌شود. مواد مخدري كه بيشتر صنعتي و شيميايي بوده و عوارض آن چندين برابر نوع سنتي است.

نماينده مردم اصفهان بر لزوم فرهنگ سازي در جهت افزايش اعتماد به نفس در زنان اشاره كرد و عنوان داشت: با آموزش و فرهنگ سازي اقدامات بسيار زيادي در حوزه مواد مخدر مي‌توانيم انجام دهيم زماني كه افراد جامعه از عوارض مواد مخدر به ويژه از نوع صنعتي داشته باشند كمتر به سمت اين مواد گرايش يافته و در واقع توانسته ايم از گسترش اين معضل اجتماعي پيشگيري كنيم.

اخوان بيطرف خاطر نشان ساخت: برخي از افراد به دليل رفاه بيش از حد و برخي از فقر به اين مواد  روي مي‌آورند. تحمل كم در مقابل مشكلات و سختي‌هاي زندگي و معضلات خانوادگي از ديگر دلايل اعتياد در كشور به شمار مي‌رود بنابراين اين مسئله مويد اين بوده كه با يك نسخه واحد نمي‌توان با اعتياد مبارزه كرد و براي فائق آمدن بر مواد مخدر بايد ريشه ‌هاي اعتياد را آسيب شناسي  و سپس با روش‌هاي مناسب جهت رفع آن گام برداريم.

 

کد خبر 537705

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha