روحانیون در تبلیغات خود، از فناوری های روز غافل نشوند/ نباید از سخنرانی های مقام معظم رهبری بی تفاوت بگذریم

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور، با بیان اینکه نباید از سخنرانی های مقام معظم رهبری بی تفاوت بگذریم، اظهار داشت: منابع و اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی در لایحه بودجه دولت یک هزار و ۱۶۰ میلیارد ريال است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت الاسلام حسن روحانی نژاد، معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور، عصر امروز(29 فروردین) در نشستی با رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی خوزستان، خطاب به حاضران، گفت: مجموعه مدیریت استان هر کدام بخشی از کار را بر عهده گرفته و مدیرانی فعال، پویا و تلاشگر هستند که آثار فعالیت شما را در رضایت مجموعه تصمیم گیران استان و بعضا انعکاس آن را در سطح ملی مشاهده می کنیم.

 

وی در خصوص فعالیت ستاد اربعین در کشور، افزود: در ابتدا مسئولیت ستاد اربعین بر عهده سازمان حج و زیارت بود ولی بعد به وزارت کشور واگذار شد و وزیر کشور در جلسات هماهنگی این مراسم، چندین بار از فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی به جهت تلاش آنها در عرصه رسیدگی به زائران اباعبدالله الحسین(ع) قدردانی کرد.

 

وی با بیان اینکه این توجه همان نگاهی است که نشان می دهد تلاش شما محسوس بوده و امیدواریم این موفقیت ها رو به جلو و در حال رشد باشد، اضافه کرد: کمتر استانی داریم که مجموعه آن، مسئولیت استان های دیگر را بپذیرد و خوشبختانه در استان خوزستان این پتانسیل موجود است و شما این توان را دارید که در بحث مدیریت کار کنید.

 

حجت الاسلام روحانی نژاد، با تاکید بر اینکه مدیران سازمان تبلیغات اسلامی باید حساس ترین فرد نسبت به سخنان مقام معظم رهبری باشند، تصریح کرد: هر زمان ایشان در مناسبتی سخنانی را بیان می کنند، شما باید سخنان ایشان را گوش داده، بخوانید، آنالیز کنید و ببینید چه بخش هایی مربوط به حوزه کاری شماست تا زمین نماند و بتوان آن را عملیاتی کرد.

 

وی با اشاره به اینکه نباید از سخنرانی های مقام معظم رهبری بی تفاوت بگذریم، عنوان کرد: بیانات مقام معظم رهبری مثل سخنرانی های عادی نیست چرا که ایشان علاوه به اینکه رهبری انقلاب اسلامی را بر عهده دارند می خواهند جهان اسلام را نیز هدایت کنند، لذا کلماتشان با تامل بیان می شود.

 

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور، در خصوص نامگذاری شعار سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، تاکید کرد: با نگاه اولیه به این شعار ممکن است این تصور برای شما به وجود بیاید که ما در رابطه با اقتصاد نقشی نداریم اما باید توجه داشت که یک بخش از این مساله، فرهنگ اقتصاد است.

 

وی با بیان اینکه در رابطه با بیانات مقام معظم رهبری پیرامون موضوع اقدام و عمل، باید سعی کنیم منابع را هدر ندهیم، اظهار کرد: جنبه ترویجی این عمل بر عهده روحانیون سازمان تبلیغات است و باید این را در جامعه نهادینه کنیم که بخشی از آن بر عهده دولت و تصمیم گیران و یک قسمت آن نیز به بخش خصوصی مربوط است.

 

حجت الاسلام روحانی نژاد، منابع و اعتبارات سازمان تبلیغات اسلامی در لایحه بودجه دولت را یک هزار و 160 میلیارد ريال عنوان کرد و یاد آور شد: این بودجه رقمی نیست که بتوان عمیقا تحولی ایجاد کرد از این رو باید با تکیه بر منابع مردمی، فعالیت کنیم.

 

وی با تاکید بر اینکه هر چقدر در برنامه ها، تکیه گاه مان به منابع مردمی بیشتر باشد موفق تریم، ابراز کرد: منظور از منابع مردمی این نیست که از آنها پول دریافت کنیم بلکه هدف این است که این نگرش را در آحاد مردم پیاده و آشنا کنیم که در رابطه با حوزه های فرهنگی و دینی خودشان پیش قدم شده و هزینه و فعالیت کنند.

 

وی با اشاره به اینکه ما مربیانی تریبت می کنیم که بتوانند این مباحث دینی و مذهبی را آموزش دهند، گفت: چندین تشکل مردمی تحت پوشش سازمان تبلیغات کار می کنند که از جمله می توان به شورای هیئات مذهبی، کانون مداحان، مجمع کانون های فرهنگی تبلیغی، اتحادیه انجمن های اسلامی، جمعیت بانوان فرهیخته در عرصه فرهنگی و... نام برد که باید به لحاظ مالی و قانونی آنها را فعال و پشتیبانی کرد.

 

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور، با بیان اینکه اگر هر کدام از این تشکل ها به درستی ساماندهی شوند قطعا تحولات عمیقی را در سطح گسترده خواهیم دید، خاطر نشان کرد: البته در این راستا نباید از فناوری های روز غافل شویم اما اصل فعالیت ما دینی و در مساجد و حسینیه هاست که باید به طور ویژه به آنها توجه شود.

 

کد خبر 537058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha