وجود ۶۰۵ خانه بهداشت در استان/ افزایش ۸۰۰ تخت به ظرفیت تخت های بیمارستانی استان طی دو سال اخیر

خبرگزاری شبستان: رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: طی یکسال گذشته پرونده خدمات در سطح خانه های بهداشت را بستیم و در حال حاضر بیش از ۶۰۵ خانه بهداشت ملکی در استان داریم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، تقی ریاحی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان، عصر روز گذشته ( 28 فروردین) در مراسم افتتاح متمرکز پروژه های حوزه بهداشت و سلامت استان که با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: تعهدات دولت در بخش وزارت بهداشت و درمان در سال 94 در استان به اتمام رسیده و پروژه هایی مانند بیمارستان سوختگی با 22 تخت و تجهیزات تخصصی مجهز، ارتقاء بیمارستان آزادشهر به 60 تخت، ارتقاء مرکز درمان بستر مراوه تپه و فازدوم تجهیز بیمارستان پیامبر اعظم (صلی الله علیه و آله وسلم) گنبدکاووس از جمله این پروژه ها بوده است.

 

وی افزود: اغلب این پروژه ها 7 الی 8 سال در انتظار بهره برداری بود و خوشبختانه امروز پروژه هایی به مرحله افتتاح رسید که می تواند موجب تحول مهم در بخش بهداشت و درمان استان شود.

 

ریاحی با بیان اینکه در سال 92 تنها یک هزار و 650 تخت بیمارستانی در استان وجود داشت، اظهار کرد: شاخص وجود تخت های بیمارستانی به ازای هر هزار نفر در استان 1.19 درصد بود در حالیکه متوسط کشوری یک و نیم درصد بود. با این حال همان زمان قول دادیم و توانستیم طی دو سال 800 تخت به ظرفیت تخت های بیمارستانی استان اضافه کنیم.

 

وی با بیان اینکه منطقه شرق استان از محرومیت نهادینه از گذشته، رنج می برد، گفت: یکی از مباحث طرح تحول نظام سلامت بحث عدالت در عرصه خدمات بود، با توجه به محرومیت نهادینه شده از گذشته در منطقه شرق استان، تلاش کردیم تا 60 درصد از پروژه ها را در شهرستان هایی مانند گنبدکاووس، مراوه تپه، آزادشهر، مراوه تپه و کلاله اجرا کنیم.

 

به گفته وی، طی دو سال اخیر فضاهای درمانی استان بهسازی و خدمات رفاهی ارتقاء یافت و حضور نیروهای متخصص و فوق تخصص در استان تقویت شد، به نحوی که در حال حاضر بیش از 350 متخصص و فوق تخصص در استان مشغول فعالیت هستند و در همه بیمارستان های استان پزشکان متخصص مقیم داریم.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه طی یک سال گذشته پرونده خدمات در سطح خانه های بهداشت بسته شد، افزود: بیش از 605 خانه بهداشت ملکی داریم و در کنار آن 3 مرکز بهداشتی درمانی توسط بنیاد برکت و 19 مرکز بهداشتی درمانی روستایی دیگر در استان در حال ساخت است که تا پایان سال به بهره برداری می رسد.هم چنین 19 پروژه نیز به دلیل حساسیتی که بر روی خدمات تخصصی و فوق تخصصی داریم، طی دو تا 6 هفته آینده به بهره برداری خواهد رسید.

 

وی با بیان اینکه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دستور ساخت مرکز آنژیوگرافی و جراحی قلب را در گنبدکاووس را صادر کرد، گفت: از روزهای آینده کار ساخت این مرکز آغاز و تا پایان پاییز امسال ساختمان آن تکمیل خواهد شد و تا پایان سال نیز با تجهیز آن، می تواند خدمات به مردم شرق استان ارائه کند.

 

 

کد خبر 536764

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha