محسن مومنی شریف، رییس حوزه هنری در پاسخ به این سوال که تا چه اندازه توانسته ایم انقلاب را در قالب هنر به نسل جوان و جهانیان معرفی کنیم، به خبرنگار شبستان گفت: من اندازه اش را نمی دانم زیرا ابزاری که مشخص کند در این زمینه چقدر موفق بودیم را ندارم. می دانم که کاری که انقلاب در حوزه هنر انجام داده یک کار تاسیسی بوده است.
مومنی شریف ادامه داد: کاری که انقلاب در عرصه هنر رقم زد، کاری بود متفاوت با جریان ادب و هنر پیش از انقلاب و امروز دنیا. از این جهت انقلاب اسلامی در حوزه ادب و هنر صاحب مکتب شده است، این اتفاق بزرگی است. اگر کشور ما قرار بود ارزیابی شود این موفقیت کمتر از موفقیت های ما در حوزه هایی مانند فناوری هسته ای نیست.
وی با بیان اینکه نسبت به عظمت انقلاب اسلامی فاصله داریم، اظهار داشت: تبیین انقلاب و انقلاب اسلامی و اهداف آن فقط وظیفه ادب و هنر نیست بلکه در این زمینه همه به ویژه رسانه ها وظیفه دارند.
رییس حوزه هنری خاطرنشان کرد: در حوزه رسانه نسبت به آنچه دشمنان ما در اختیار دارند عده و عده ما کمتر بوده است. فکر می کنم همین مقدار هم که امروز در دنیا نگاه مثبتی به ایران وجود دارد بخشی از آن به خاطر هنرمندان بوده است که کارشان در دنیا دیده شده است و باعث شده جهانیان نسبت به ملت کهن و با فرهنگ ایران ابراز احترام کنند.
مومنی شریف اظهار داشت: امیدوارم مسئولان محترم به این موضوع توجه کنند اگر می خواهیم هزینه کنیم در حوزه هایی همچون فرهنگ ، هنر و رسانه هزینه کنیم تا نتیجه بهتری بگیریم.
وی در پاسخ به این سوال که اقتباس ادبی در تولید فیلم و سریال تا چه اندازه می تواند به معرفی انقلاب اسلامی تاثیرگذار باشد، به شبستان گفت: قطعا تاثیرش بیشتر از آنی خواهد بود که الان هست. خوشبختانه این توجه به اقتباس ادبی شروع شده است اما فعلا در حوزه عمل به نتیجه نهایی نرسیدیم.
رییس حوزه هنری تصریح کرد: اطلاع دارم در حوزه هنری کارهای خوبی در حوزه سینما مبتنی بر اقتباس از ادبیات انجام و تولید شده است، این مسئله سینمای ما را حداقل یه گام پیشتر خواهد برد.
نظر شما