سیداحسان باقری، مدیر خانه عکاسان ایران به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی با بیان اینکه نقش هنر قطعا در تبیین مکتب انقلاب، اهداف و آرمان های آن بسیار موثر است به خبرنگار شبستان گفت: ما در تمام زمینه های هنری سالها قبل از پیروزی انقلاب اسلامی آثاری داشتیم که نویدبخش انقلاب بودند و در واقع در فضای هنر انقلاب تولید شدند. این نشان می دهد که چقدر هنرمندان ما در این عرصه مترقی و آینده بین بودند و چقدر در این مسیر تاثیر گذاشتند.
باقری اظهار داشت: پس از انقلاب خصوصا با توجه به فضایی که شکل گرفت، چه در فضای دفاع مقدس و چه در عرصه های دیگر هنرمندان جوان زیادی تربیت شدند، علاقه مند شدند و به این فضا روی آوردند و آثار بسیار خوبی را در حوزه های تجسمی، سینمایی، شعر، ادبیات، سینما، عکاسی و قالب های دیگر تولید کردند.
وی در پاسخ به این سوال که کدام یک از قالب های هنری در تبیین آرمان های انقلاب اسلامی موفق تر بودند، به شبستان عنوان کرد: به نظر من تقریبا در تمام عرصه های هنری جای کار بیشتری وجود دارد البته کارهای هنری توسط هنرمندان جوان انقلابی که وابسته به نهاد یا فضای خاصی نبودند، شتاب گرفته است.
مدیر خانه عکاسان ایران با بیان اینکه برخی عرصه های هنری تاثیرگذارتر هستند، تصریح کرد: به عنوان مثال سینما مخاطب عام بیشتری دارد، هنرهای تجسمی به نوعی می تواند در عرصه تبیین آرمان های انقلاب تاثیرگذاری خوبی داشته باشد به هر حال به نظر من هر کدام از هنرها جایگاه و مخاطبان خاص خود را دارند.
باقری در پاسخ به این سوال که عکس چه جایگاهی در هنر انقلاب اسلامی دارد، به خبرنگار شبستان گفت: عکس جزو هنرهایی است که هنوز آن طور که باید و شاید خصوصا در بخش هنری جای خود را در هنر انقلابی پیدا نکرده است.
مدیر خانه عکاسان خاطرنشان کرد: عکس در فضای مستند چه در جنگ و چه در زمان کنونی موفق بوده است ولی در فضای عکاسی هنری عکاسان متعهد هنوز مسلط بر عرصه هنر عکاسی نشدند یا در این زمینه آثار زیادی تولید نکردند. در سال های اخیر این مسئله پیشی و سرعت گرفته است ولی هنوز جای کار زیادی وجود دارد.
نظر شما