به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، رئیس دانشگاه بنت الهدی صدر سنندج در این کارگاه آموزشی که به همت کمیته جوانان، بانوان و خانواده استان برگزار شد، گفت: دشمنان صدر اسلام می خواستند پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) را شکنجه روحی بدهند و به او لقب ابتر دادند اما پیامبر توجهی نکرد و تمام موفقیت خود را مدیون حضرت خدیجه می دانست و بر دستان دخترش فاطمه بوسه می زد که بیانگر سبک زندگی اسلامی است.
دکتر فرانک قدسی، مردان جامعه اسلامی را به پیروی از سنت و سیره نبی مکرم اسلام توصیه کرد و افزود: در دوره جاهلیت به زن نگاه ابزاری داشتند و در مقابل تعریف دین اسلام از خانواده این است که حتما یک زن و یک مرد در کنار هم وجود داشته باشند.
وی دومین رکن خانواده در دین اسلام را پیمان شرعی بین زن و مرد عنوان کرد و اظهار داشت: تولد شرعی، به منزله داشتن فرزند و اختصاصی بودن زن برای شوهر نه اشتراکی بودن از دیگر تعریف های خانواده در دین اسلام است.
این استاد دانشگاه به اهداف اسلام از تشکیل خانواده نیز اشاره و بیان کرد: یکی از اهداف اسلام از تشکیل خانواده گسترش افراد از لحاظ توحیدی است.
قدسی، در ادامه با اشاره به کارکردهای خانواده خاطر نشان کرد: تنظیم رفتار جنسی، تولید مثل، مشارکت و همیاری، حمایت و مراقبت، عاطفه و ارامش، کنترل اجتماعی و بهداشت روانی از کارکردهای خانواده در اسلام است.
نظر شما