قاسم ایزدی از استان خراسان رضوی یکی از قاریان شرکت کننده در هفتمین جشنواره قرآنی دانشگاه های علمی- کاربردی سراسر کشور در مصاحبه با خبرنگار شبستان در خصوص سوابق شرکت در مسابقات کشوری اظهار داشت: با عنایت الهی در سال 87 در رشته قرائت مسابقات قرآنی سراسری که در استان گیلان برگزار شد، مقام اول را کسب کردم.
وی در ادامه سطح مسابقات را در این دوره برگزاری در سطح دانشگاه ها نسبت به دوره های گذشته، بسیار بالاتر ارزیابی کرد و افزود: توجه به حضور داوران بین المللی نیز در این دوره از مسابقات قرآنی دانشگاه های علمی- کاربردی این حقیقت را روشن تر می کند.
ایزدی، برگزاری مسابقات گوناگون قرآنی در سطوح مختلف را تنها یک بهانه برای رسیدن به هدف اصلی که همان فهم، تدبر و عمل به آیات کلام الله وحی است دانست و اضافه کرد: پرداختن به قرآن اگر تنها برای مسابقات و یا کسب رتبه برتر صورت گیرد بی تردید باعث انحراف و سقوط انسان می شود.
این قاری شرکت کننده در هفتمین جشنواره قرآنی دانشگاه علمی-کاربردی، فعالیت های قرآنی در سطح دانشگاه های کشور را بسیار ضعیف و محدود توصیف کرد و افزود: در یک کشور اسلامی همانند ایران، بی توجهی به قاریان و حافظان قرآنی در دانشگاه ها به هیچ وجه قابل توجیه و پذیرش نیست.
وی مهم ترین عامل برای شکوفایی استعدادهای دانشجویان را فرهنگ سازی و بستر سازی مسئولین مراکز دانشگاهی در این زمینه عنوان کرد و تصریح کرد: اینکه در همانند این مسابقات تعداد محدودی برای رقابت در سطح کشوری پذیرفته می شوند قطعا نمی تواند تاثیر چندانی در بالا بردن سطح دانش قرآنی تمام دانشجویان داشته باشد و باید فعالیت های قرآنی در طول سال در سطح دانشگاه ها تداوم داشته باشد.
پایان پیام/
نظر شما