به گزارش خبرگزاری شبستان از اصفهان به نقل از روابط عمومی مجمع امور میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان، در هفتههای پایانی فرودین 95 اصفهان بهعنوان یکی از مهمترین قطبهای اقتصاد کشور میزبان اتاق بازرگانی هنگکنگ بود که این گروه در اولین دیدار خود در شهر اصفهان با مجمع امور میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان اصفهان دیدار کردند.
آمادگی اصفهان برای گسترش روابط تجاری ایران و هنگ کنگ
در این دیدار فریدون الهیاری، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان اصفهان با برشمردن ویژگیها و ظرفیتهای بالقوه و بالفعل گردشگری استان اصفهان اظهار کرد: جاذبههای گردشگری و داشتههای میراث فرهنگی و تمدنی این دیار شهره جهانیان است.
وی بابیان اینکه شهر هنگکنگ شهر شناختهشدهای در حوزه گردشگری است، افزود: تجربههای این شهر موفق میتواند به اصفهان برای توسعه گردشگری کمک شایانی کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان اصفهان تصریح کرد: ما تمایل داریم که پذیرای سرمایهگذاران هنگکنگی در اصفهان در زمینه توسعه زیرساختهای گردشگری بوده و همچنین صادرات صنایع دستی به کشور چین و شهر هنگ کنگ را افزایش دهیم.
ارائه مشاوره های تخصصی به سرمایه گذاران هنگ کنگی
علی لوافان، رئیس مجمع امور میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان اصفهان نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت جدی بخش خصوصی در حوزه گردشگری استان اصفهان اظهار کرد: مجمع امور میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان اصفهان با حمایت و روابط دوستانه با بخش دولتی توانسته گامهای مؤثری برای اصلاح و بهبود صنعت گردشگری استان اصفهان بردارد.
وی ادامه داد: مجمع گردشگری استان اصفهان آمادگی دارد که برای توسعه صنعت گردشگری این استان با سرمایهگذاران خارجی همکاری کند.
لوافان ارائه مشاورههای تخصصی در زمینه توسعه صنعت گردشگری، معرفی ظرفیتهای سرمایهگذاری و تبادل اطلاعات و تجربهها را از جمله زمینههای همکاری عنوان کرد.
رئیس مجمع امور میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری استان اصفهان بر توسعه همکاری هنگکنگ و اصفهان در زمینه توسعه صنعت گردشگری تأکید کرد.
فرصت بی نظیر سرمایه گذاری در صنعت گردشگری اصفهان
مهدی نریمانی، مدیرعامل مجمع امور میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان نیز در این دیدار اظهار کرد: مجمع گردشگری استان اصفهان نماینده بخش خصوصی صنعت گردشگری است.
نریمانی اضافه کرد: با حمایت دولت از صنعت گردشگری در ایران و همچنین گرایش و اقبال گردشگران خارجی برای سفر به این کشور، فرصت های بی نظیری برای سرمایه گذاری در بخش گردشگری فراهم کرده است.
وی با اشاره به ظرفیت چین برای توسعه گردشگری ایران افزود: استفاده از تجارب این کشور در زمینه گردشگری نیز راهگشای اصفهان خواهد بود.
تئوری پل فیروزه ای، آغازی برای توسعه روابط گردشگری ایران و هنگ کنگ
اندرو ولز، مدیر كمیته آسیا و آفریقا اتاق بازرگانی هنگکنگ در این دیدار با اشاره به ظرفیتهای گردشگری استان و شهر اصفهان گفت: اتاق بازرگانی هنگکنگ تمایل داشت زودتر از امروز برای افزایش تبادلات اقتصادی درزمینه های مختلف به اصفهان سفر کند.
ولز ادامه داد: امروز باید برای استفاده از فرصتهای موجود برنامهریزی کنیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به احیای راه ابریشم با همکاری چین و ایران اشاره و اظهار کرد: هنگکنگ یکی از شهرهای اصلی در این مسیر است و میتواند نقش مهمی در زمینه تبادلات اقتصادی داشته باشد.
معاون اتاق بازرگانی هنگکنگ اظهار کرد: اتاق بازرگانی هنگکنگ متشكل از چند اتاق است كه 70 درصد جمعیت كاری این كشور را دربر می گیرد .
وی تصریح کرد: در سالهای قبل تئوری اقتصادی پل فیروزهای را برای برقراری ارتباط بین اصفهان و هنگکنگ ارائه دادم و امیدوارم که با همکاری بخش خصوصی صنعت گردشگری این تئوری محقق شود.
نظر شما