به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، رئیس اداره آموزش و پرورش راین، امروز ( 30 تیر ) در جلسه شورای فرهنگی عمومی این شهر که در راین برگزار شد، گفت: انجام فعالیت های فرهنگی، نیازمند اعتبارات است که متأسفانه این اعتبارات در جایی هزینه می شود که کمترین بازدهی را دارد.
علیرضا غیاث الدینی اظهار داشت: راین با برگزاری 52 جلسه قرآن خانگی با عنوان "نور البیوت" رتبه دوم را در استان داشته است که به دلیل نبود اعتبار این جلسات رو به تعطیلی است.
وی افزود: از ابتدای تابستان تاکنون دو هزار نفر در اردوهای یک روزه مهدویت در اردوگاه "هزار" شرکت کرده اند و از برنامه های مفید این اردو استفاده کرده اند.
این مسئول با بیان اینکه بر اساس بخشنامه باید برای برگزاری این اردو از هر دانش آموز مبلغ 50هزار ریال اخذ شود، تصریح کرد: فرقه های ضاله وهابیت و بهائیت برای تغییر در عقاید جوانان و نوجوانان، مبالغ کلانی را هزینه می کنند اما متاسفانه ما برای نشر و ترویج فرهنگ ناب مهدوی از دانش آموزان هزینه دریافت می کنیم.
در ادامه امیر شریعت زاده، بخشدار سابق راین و عضو شورای فرهنگ عمومی گفت: تفاوت انجام کارهای فرهنگی و مذهبی قبل و بعد از انقلاب در این است که در آن زمان به کیفیت اهمیت داده می شد در حالی که امروز متأسفانه دستگاه های مسئول صرفاً روی کمیت و گزارش دادن به مقامات بالاتر تمرکز کرده اند و از بالا بردن کیفیت این برنامه ها غافل مانده اند.
وی با اشاره به وجود ظرفیت ها و استعداهای فراوان جوانان راینی، اظهار داشت: می توان با صرف هزینه 200 میلیون ریالی یک کارگاه انیمیشن سازی در راین راه اندازی کرد تا ضمن پرورش استعدادها، زمینه اشتغال را برای چندین نفر فراهم کرد.
پایان پیام/
نظر شما