به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، حسین لامی زاده رئیس دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر خوزستان، امروز(21 فروردین ) در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره نوجوان سالم که به میزبانی سالن طلائیه اداره آموزش و پرورش ناحیه چهار اهواز برگزار شد، گفت: در بحث مواد مخدر باید بر اساس واقعیت هایی که در جامعه هستند شرایط را بررسی کرد و تعارفات را کنار گداشت.
وی با بیان اینکه دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر استان متشکل از پنج کمیته در موضوعات مختلف است، اضافه کرد: مهمترین کمیته ستاد اتاق فکر است که ریاست آن برعهده مدیر کل آموزش و پرورش استان است.
لامی زاده، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری در بحث مسائل فرهنگی، افزود: اتاق فرهنگی بر مبنای تجزیه و تحلیل مسائل فرهنگی مربوط به جوانان قرار گرفته که بعنوان اصل سرلوحه فعالیت کمیته قرار گرفته است.
وی با ابراز تاسف ازروابط درونی خانواده ها، توضیح داد: اکنون نوع ارتباط خانواده و فرزنده به صورت معزل برای جامعه درآمده است چرا که فرزندان به دلیل ارتباط ضعیف با خانواده در خارج از محیط خانواده دوستان دیگری را برای جبران این خلأ پیدا کرده اند.
رئیس دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر خوزستان، در ادامه خاطر نشان کرد: خلأ خانواده در نحوه روابط خود با فرزند در زندان ها و کمپ های ترک اعتیاد به راحتی مشهود است.
وی تاکید کرد: فاصله خانوده از فرزند، کمبود ارتباط عاطفی و میزان فاصله بین فرزند و خانواده حلقه مفقوده اجتماع امروز ماست که فرزندان این حلقه مفقوده را خارج از محیط خانواده پیدا می کنند.
وی با بیان اینکه اکنون بحث سیاسی و اقتصادی مواد مخدر بیش از مقوله های دیگر قابل بحث و مورد توجه است، توضیح داد: بحث سیاسی مواد مخدار به این دلیل مورد توجه است که ذینفعان آن می خواهند جوانان ما ناکارآمد بار بیایند.
لامی زاده، تصریح کرد: مقوله اقتصادی مواد مخدار به لحاظ فروش مواد مخدر و سود بالای آن برای توزیع کنندگان آن مهم است.
وی از مسولان در حوزه آموزش و پرورش درخواست کرد: شرایطی را مهیا کنند که خلأهایی موجود بین خانواده و فرزندان را در قالب آموزش جبران کند.
وی فرزندان مسئولان و پدران و مادران شاغل را بیش از دیگران در معرض غفلت ارتباط های عاطفی خواند و اظهار کرد: آسیب هایی که به فرزندان این خانواده ها وارد می شود سبب اتفاق افتادن مسائل مختلفی در زندگی آنها می شود.
این مسئول، با ابراز تاسف از فاصله گرفتن برخی خانواده ها و فرزندان آنها از آموزه های دینی تاکید کرد: فقدان آموزه های دینی ابتدا به عهده خانواده است و بعد نظام آموزشی اما از آنجایی که بین ارتباط خانواده و فرزند فاصله افتاده این مهم نیز به عهده آموزش و پرورش است.
وی ابراز کرد: این مسائل مختص گروه خاص، مقطع و یا دوره خاصی از زندگی جوانان نسیت و حتی در بین دانشجویان مشاهده می شود به بهانه های مختلف دانشجو را اغفال می کنند و براحتی مواد مخدر را در اختیار آنها قرار می دهند.
وی با بیان اینکه باید از تمام فرصت های استان در جهت ایجاد خانواده سالم استفاده کرد، یاد آور شد: اکنون فضای استان فضای قابل قبولی است چرا که هم استاندار، پلیس و هم ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در این فضا هستند و نباید از این فرصت گذشت.
نظر شما