به گزارش خبرگزاری شبستان، وبگاه تحلیلی «تروث اوت» در گزارشی نوشت: خشونت علیه مسلمانان آمریکایی با بیشترین سرعت از زمان حادثه 11سپتامبر 2001 تاکنون در حال افزایش است و آزار و اذیت علیه مسلمانان و حمله به مساجد از زمان حملات پارس در فرانسه و سن برناردینو در کالیفرنیا سه برابر شده است. روزنامه نیویورک تایمز در دسامبر گذشته در مقاله ای به چنین مواردی که خشونت و وحشیگری نیز در میان آنها بود، اشاره داشت.
به گزارش شورای روابط اسلامی آمریکا، سال گذشته بیشترین موارد حمله به مساجد آمریکا گزارش شد. به دنبال چنین خشونت هایی، مسلمانان سراسر آمریکا از جمله زنان و کودکان اعلام کردند که نگران امنیت و سلامت خود هستند.
خصومت علیه مسلمانان به دلیل دین آنها ، ریشه در اسلام هراسی دارد. گزارشی در سال 1997 اسلام هراسی را این چنین تعریف کرد: دیدگاهی جهانی شامل نفرت از مسلمانان که به اقداماتی تبعیض آمیز منتهی می شود. این گزارش همچنین به هشت مورد برداشت نادرست از اسلام نظیر ایدئولوژی بدوی، وحشیانه و سیاسی اشاره کرد. به همین دلیل، می توان اینگونه استدلال کرد که اسلام هراسی نوعی نژادپرستی است.
تبلیغات در زمینه نفرت از مسلمانان و عوام فریبی سیاسی که در فصل انتخابات ریاست جمهوری فعلی آمریکا مشاهده می شود، به اسلام هراسی دامن زده است و به افزایش شدید جرائم ناشی از تنفر علیه مسلمانان کمک کرده است. بسیاری از چهره های مشهور، مفسران اجتماعی و اعضای رسانه ها، با وجود فقدان شواهد معتبر در مورد هر گونه ارتباط بین این دو، به شکل غم انگیزی تروریسم را با اسلام تلفیق می کنند. متاسفانه، پاسخ ضد مسلمانان به حملات تروریستی در بروکسل از سوی «دونالد ترامپ»، «تد کروز« و دیگر نامزدهای انتخاباتی اسلام هراسی را تشدید کرده و مسلمانان این کشور را بیشتر در معرض خطر قرار داده است.
همزمان با گسترش اسلام هراسی، گروه هایی نیز برای مقابله با آن و حمایت از حقوق مسلمانان آمریکا شکل گرفته است. در پایان ماه فوریه تظاهراتی تحت عنوان «مسلمانان دشمن ما نیستند» در خارج از انجمن اسلامی مرکز فرهنگی بوستون برگزار شد. تظاهرات های مشابهی نیز در کارولینای جنوبی، آلاباما، نوادا و آریزونا برگزار شده است. در این تظاهرات ها تظاهر کنندگان پرچم نوشته هایی در دست داشتند که خواستار پایان دادن به نفرت پراکنی علیه مسلمانان شده بود. تلاش این گروه ها، پایان دادن به ترس و نفرت علیه مسلمانان در جوامع آمریکایی است.
امروز حدود 3 میلیون مسلمان در آمریکا و بیش از 1.6 میلیارد در سراسر جهان حضور دارند. آنها نیز همچون پیروان دیگر ادیان، به آزادی مذهب، آزادی از ترس، و کرامت انسانی به خصوص در کشوری که مدعی است جزو آزادترین کشورهای جهان است، نیاز دارند. به عنوان یک شهروند، ما مسئولیت اخلاقی خود می دانیم که از این حقوق پشتیبانی و حفاظت کنیم. بر این اساس، اسلام هراسی باید در هر زمانی که چهره کریه خود را نشان داد، محکوم شود. هیچ جایی برای بی تفاوتی و یا خوشنودی در این مورد وجود ندارد.
نظر شما