به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حسن رحیمپورازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در همایش جدال اسلام ناب محمدی و اسلام آمریکایی که به همت بسیج دانشجویی در محل دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، ابراز کرد: مرزبندی بین دو تفکر از اسلام، پس از پیامبر(ص) آغاز شد و اوج آن را در نزاع اسلام امویان ـ عباسیان و علویان اهل بیتی میتوان مشاهده کرد.
وی با بیان اینکه امام خمینی(ره) اسلام آمریکایی را به دو شاخه تقسیم کردهاند، عنوان کرد: رهبر کبیر انقلاب در آن زمان اسلام آمریکایی را به دو شاخه اسلام متحجر و اسلام لیبرال سازشکار تقسیم کردند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اسلام متحجر، گفت: افرادی که معتقد به این نوع از اسلام هستند دارای این اعتقاد بوده که باید دین از سیاست و عدالت جدا شود، این افراد برایشان اهمیت ندارد که حاکم معاویه، یزید، صدام، شاه و یا حتی آمریکا و صهیونیست باشد، بلکه تنها به فکر منافع خویش هستند.
وی تصریح کرد: صدام کلمه الله اکبر را بر روی پرچم عراق نوشت، شاه به زیارت بارگاه منور امام رضا(ع) میآمد و اینکه اوباما به عنوان رئیس جمهور آمریکا سفره هفت سین به بهانه احترام به آداب و رسوم ایرانیان پهن کرده و یا کفشهایش را برای ورود به مسجد در میآورد، از جمله اقدامات اسلام آمریکایی محسوب میشود.
رحیمپورازغدی با بیان اینکه اسلام آمریکایی، اسلام سازشکار و تسلیم طلب در برابر شاخههای مختلف متحجرانه است، عنوان کرد: این اسلام طرفدار جدایی دین از عدالت، سیاست، انقلاب و حکومت است، یعنی بخش عظیمی از دستورات دین را جدا کرده و تنها به بخش عبادی آن توجه و عمل کنیم.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: گرایش نسبت به اسلام آمریکایی در برابر اسلام ناب یک جناح بندی فکری، انقلابی و ایدئولوژیک است، قطعا افرادی که نسبت به این اسلام گرایش دارند به طور واضح اسلام آمریکایی را مطرح نمیکنند و در ادبیاتهای گوناگون به این اسلام اشاره و مطالبی را در این خصوص بیان میکنند.
وی با تأکید بر اینکه یکی از شعارهای اصلی انقلاب اسلامی ایران امر به معروف و نهی از منکر در سطح جامعه و جهان است، عنوان کرد: بسیاری از افراد پیش از پیروزی انقلاب معتقد بودند که نباید دین را با سیاست آلوده کرد، اما باید به این افراد گفت پس چرا پیامبر(ص) حکومت تشکیل داده و دهها جنگ برای دفاع از دین برپا شد و یا امیرالمومنین(ع) عمر سیاسی و دینیشان با هم برابری میکند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تأکید کرد: متحجران دین را فدای منفعت خودشان میکنند و احکام دین را تا جایی میپذیرند که منافع مادی و دنیوی خودشان را تهدید نکند.
وی با اشاره به شاخه دوم اسلام آمریکایی که امام خمینی(ره) تقسیم کرده است، اظهار کرد: شاخه دوم عقیده دارند نواندیشی، ترقی، توسعه علمی و اقتصادی و احقاق حقوق بشر در جامعه ایران نیازمند الگوسازی از جوامع غربی بوده و شرط توسعه، پیگیری ارزشها و روش جهان غرب است.
وی یادآور شد: اسلام آمریکایی از اوایل انقلاب در داخل حکومت بود، اما با ادبیاتهای گوناگون، برخیها این درک را ندارند که هدف اصلی جنگهای اطراف کشور، ایران است؛ وجود آخرین مدلهای لباس در تهران و برخی شهرهای بزرگ کشور نشاندهنده یک کشور مبارز و اسلامی نیست، این امر در حالی است که متفکران این نوع اسلام باید به جای اختلاس و رشوه گرفتن به دنبال تولید و رفع مشکلات مردم باشند.
رحیم پور ازغدی تصریح کرد: متأسفانه عدهای نبرد جهانی اسلام و استکبار را شعار میدانند و معتقدند انقلابی بودن یک مسئله نمادین و مقطعی بود و امروز برای پیشرفت و حل مشکلات باید ایدئولوژی سازشگرا و تسلیمطلب در برابر غرب را دنبال کرد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه سازش با جهانخواران با برقراری رابطه با جهان متفاوت است، تأکید کرد: قطعا جهان محدود به ابرقدرتها نیست، برای برخیها این سؤال و فکر به وجود آمده که تا کی بحث مبارزه و شعار علیه آمریکا و صهیونیست ادامه دارد.
رحیمپورازغدی یادآور شد: در ابتدای انقلاب ما به آمریکاییها کاری نداشتیم بلکه آنها از همان ابتدا تحریمها و توطئهها را علیه ایران آغاز کردند، امام خمینی(ره) در خصوص جنگ ایران در ابتدای انقلاب فرمودند جنگ ما با عراق و حکومت فاسد مصر و مراکش نیست، حتی جنگ با ابر قدرتهای غرب نیست، بلکه جنگ مکتب و اسلام است.
وی گفت: عدهای مقدسنما در حوزه و دانشگاه از طریق تزویر سعی دارند محتوای انقلاب را از درون تغییر دهند و اسلام ابوسفیان را جایگزین اسلام محمدی کنند لذا وظیفه قشر فرهیخته جامعه است که فریب نفوذ غرب را نخورند و از حکومت انقلابی اسلامی ایران دفاع کنند.
رحیمپورازغدی با بیان اینکه آمریکا زمانی که دانشمندانی همچون شهریاری و اقدامات آنها را دیدند حاضر به مذاکره شدند، یادآور شد: امام خمینی(ره) فرمودهاند در عرصه توازن قوا در نظام جهانی هرکس قدرت بیشتری دارد منافعش اولویت بیشتری دارد پس اگر میخواهیم به منافع ایران و مصلحت اسلام احترام بگذارند باید قوی شویم و این کار با سازش و عقبنشینی ممکن نیست.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: زمانی امام خمینی(ره) گفتند تحریمها ما را کنار نخواهد زد، بلکه ملت ایران را قویتر خواهد کرد؛ اما از چندی قبل ادبیاتی ضعیف روی کار آمده و میگفتند تحریمها اثر کرده است بیان این سخنان دشمن را جریتر میکند، اما امروز مشاهده میکنیم که اغلب مشکلات اقتصادی ما ربطی به تحریم نداشته و در داخل حل میشود.
نظر شما