حل مشکلات معیشتی فقط با حرکت جهادی از جانب مردم و مسئولین میسر می شود

خبرگزاری شبستان: معاون پژوهش حوزه علمیه امام هادی علیه السلام عنبرآباد گفت: خروج از رکود، تورم و حل مشکلات معیشتی را نه در حرف بلکه در عمل باید ببینیم و این امر با حرکت جهاد گونه، اقدام و عمل همه جانبه از سوی آحاد مردم و مسؤولان کشور میسر می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، حسین فضیلتی نیا صبح امروز (19 فروردین) در جمع اصحاب رسانه گفت: اقتصاد مقاومتی کشور را در برابر هجمه های وسیع فقر و مشکلات اقتصادی واکسینه می کند.

 

وی افزود: اقتصاد مقاومتی که ارتباط نزدیکی با روحیه استقلال طلبی دارد در زمره یکی از مهم ترین مباحث روز کشور قرار گرفته است؛ چرا که دارای اهداف بلند مدت است و در صورت موفقیت، کشور را در برابر هجمه های وسیع فقر و مشکلات اقتصادی واکسینه می کند.

 

معاون پژوهش حوزه علمیه امام هادی علیه السلام عنبرآباد بیان داشت: چند سالی است که از سوی مقام معظم رهبری در لحظه تحویل سال با عنایت به مسائل مهم و ضروری کشور بر سال جدید نام گذاری صورت می پذیرد که می توان گفت هدف، ترسیم یک نقشه راه در جهت رشد و تعالی در همه ابواب مهم و حیاتی کشور است.

 

به گفته وی امسال نیز بنابر ضرورت، مقام معظم رهبری مدظله العالی اقتصاد مقاومتی که یکی از مباحث استراتژیک محسوب می شود، با عنایت همگان به اقدام و عمل را در دستور کار قرار دادند؛ اقتصاد مقاومتی که ارتباط نزدیکی با روحیه استقلال طلبی دارد در زمره یکی از مهم ترین مباحث روز کشور قرار گرفته است؛ چرا که دارای اهداف بلند مدت می باشد که در صورت موفقیت، کشور را در برابر حجمه های وسیع فقر و مشکلات اقتصادی واکسینه می کند.

 

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری با توجه به حجمه گسترده دشمنان برای زمین گیر کردن انقلاب اسلامی از راه تحریم ها و فلج نمودن اقتصاد ایران، حدود هفت سالی است که از شعارهای اقتصادی به عنوان نام سال استفاده می کنند و این اهمیت موضوع را بیش از پیش روشن می سازد.

 

حجت الاسلام فضیلتی نیا با بیان این که امروز اقتصاد مقاومتی به عنوان یک الگوی مناسب برای برون رفت از مشکلات اقتصادی جزء هویت ملی ما محسوب می شود، خاطرنشان کرد: باید از آن برای مستحکم کردن پایه های اقتصاد کشور استفاده کنیم و باید بدین نکته مهم توجه کرد که اقتصاد مقاومتی غیر از ریاضت اقتصادی است؛ چرا که امروز مدل ریاضت اقتصادی در غرب محکوم به شکست است.

 

این استاد حوزه علمیه افزود: اقدام و عمل در باب اقتصاد مقاومتی به ویژه برای کسانی که در رأس مسئولیت اجرایی قرار دارند از باب پرچمدار و بسترساز بودن این مهم، باید حائز اهمیت باشد تا با تلاش، بستر مطمئنی را برای استقرار اقتصاد مقاومتی فراهم آورند.

 

معاون پژوهش حوزه علمیه امام هادی علیه السلام شهرستان عنبرآباد اظهار داشت: اتکاء بر سرمایه های نفتی باعث شده تا از این طلای سیاه به صورت بی رویه برای تامین هزینه های کشور استفاده شود حال فکر کرده ایم که با نزدیک شدن به اتمام این موهبت زیر زمینی چه اتفاقی می افتد؟

 

حجت الاسلام فضیلتی نیا عنوان کرد: پیاده نشدن اقتصاد مقاومتی به معنای عام خود، و در مقابل رشد اقتصاد نفتی نه تنها سبب اشتغال زایی نمی شود بلکه وابستگی ما در استفاده هر چه بیشتر از ذخایر زیر زمینی را نیز بیشتر می کند، از این رو تا دیر نشده است باید اقتصاد را به سمت ذخایر غیر نفتی برد که به حمدالله کشور ما در صادرات محصولات غیر نفتی در جهان خویش را ثابت کرده است.

 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه کشور ما چه از سمت شمال و دریای خزر و چه از سمت جنوب و خلیج فارس در شاهراه اقتصادی دنیا قرار گرفته است، با هوشیاری مسؤلین و همکاری مردم می توانیم ظرفیت های قوی را برای خود تعریف کنیم تا در مقابل همه تحولات اقتصادی آینده ایستاده و دچار آسیب نشویم.

 

به گفته وی متاسفانه می بینیم امروز امید اقتصادی برخی از دولت مردان در رفع مشکلات اقتصادی به خارج بیشتر از پتانسیل داخلی معطوف است و گمان آنان این است که می شود بر اساس سیاست خارجی و مذاکره و در نهایت رابطه، مسائل کلان اقتصادی را حل کرد اما در عمل و تجربه تا کنون چیزی را غیر از را مشاهده کردیم.

 

وی گفت: تأکید مقام معظم رهبری مدظله العالی نه تنها بر اقتصاد مقاومتی است بلکه اقدام و عمل را نیز شامل می شود، بنابراین به جای این که با برگزاری سمینارها و همایش ها دائم دم از این بحث بزنیم، باید عمل نیز سرلوحه کارها باشد که در غیر این صورت کارها پیش نخواهد رفت.

 

وی عنوان کرد: تحقق شعار سال 1395که از سوی مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل نام گذاری شده است، نیازمند عزم و اراده ای ملی و همچنین شرکت همه جانبه دست اندرکاران امور اقتصادی کشور همدوش مجلس و دولت در میدان عمل است.

 

وی در ادامه اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی با حداکثرسازی ارزش افزوده و تولید ثروت می تواند از همه منابع زیرزمینی و روزمینی و نیروی انسانی وافر، کمک بگیرد بنابراین می بینیم غربی ها و دشمنان نظام شدیدا از الگوی اقتصاد مقاومتی ما هراس دارند و در پی شکست این مهم اند تا اینگونه به جامعه القاء کنند که این طرح محکوم به شکست است.

 

وی یادآور شد: اگر ملت و دولت همگام بنا را بر استفاده و حمایت از تولید داخلی کشور بگذارند و قویا از آن حمایت کنند آثار بسیار خوبی را در بازارهای کالا، تجارت و سرمایه گذاری خواهیم داشت، بنابراین دشمن هرگز نمی تواند با بهانه تحریم های اقتصادی و غیره آن را تحت کنترل خود درآورد.

 

حجت الاسلام فضیلتی نیا بیان کرد: ما با فدا کردن مزیت ها و استعدادهای کشور با واردات بی رویه مخالفیم و آن را مصداق شکست تولید داخل می دانیم، از این رو هرگونه تعامل و تجارت با کشورهای بیگانه از سوی دولت باید به سمت و سوی بازی برد برد در اقتصاد حرکت کند.

 

معاون پژوهش حوزه علمیه امام هادی علیه السلام عنبرآباد تصریح کرد: امروز اگر بخواهیم از رکود اقتصادی بیرون بیاییم باید نقش مردم در بخش تولید ثروت را پر رنگ تر کنیم و با کوچک کردن دولت و واگذاری هرچه بیشتر بنگاه های اقتصادی به بخش خصوصی این امر میسر می شود.

 

وی افزود: نهایتا مردم ما از مسؤلان انتظار دارند که رشد اقتصادی و در پی آن خروج از رکود، تورم و حل مشکلات معیشتی را نه در حرف بلکه عملا ببینند و این میسر نیست مگر با حرکت جهاد گونه و اقدام و عمل در این عرصه مبارک که با عنایت همه جانبه از سوی آحاد مردم و مسؤولان کشور، این مراحل رشد و توسعه همراه با پیشرفت حاصل می شود.

 

 

کد خبر 534484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha