درمان 10 هزار معتاد پرخطر در مراکز درمانی کشور

مدیرکل درمان و حمایت اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری از درمان 10 هزار معتاد پرخطر در مراکز درمان اجباری کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان چهارمحال و بختیاری، محمدباقر صابری ظفرقندی، مدیرکل درمان و حمایت اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری، صبح امروز (30 تیر) در سفر خود به شهرکرد، گفت: در حال حاضر هشت هزار معتاد پرخطر فقط در تهران وجود دارد که زیر پل و یا در حاشیه شهر زندگی می کنند.


وی از راه اندازی 2 مرکز درمان اعتیاد در آینده ای نزدیک در تهران خبر داد و افزود: در حال حاضر تنها یک مرکز درمان در تهران وجود دارد.


وی با اشاره به اینکه بر اساس ماده 16 قانون جامع مبارزه با مواد مخدر، معتادان پرخطر مجرم شناخته می شوند تصریح کرد: بر اساس این ماده، طرح درمان اجباری معتادان پرخطر امسال برای شهرهای تدوین شده و در استان های کوچک تر از سال آینده اجرایی خواهد شد.


صابری با تأکید بر اینکه به کار بردن لفظ اردوگاه برای مراکز درمان اجباری غلط است، خاطر نشان کرد: اردوگاه مکانی برای تفریح است و این در حالی است که هدف این مراکز، درمان معتادان می باشد.


وی همچنین به استفاده از شبه داروی شربت تریاک برای درمان معتادان اشاره کرد و افزود: استفاده از عنوان شربت تریاک نیز به علت محرک بودن آن اشتباه است و به جای آن باید از واژه «متادون» استفاده شود.


مدیرکل درمان و حمایت اجتماعی ستاد مبارزه با مواد مخدر نهاد ریاست جمهوری گفت: افزایش مراکز مجاز درمان معتادان در سراسر کشور برای دسترسی آسان معتادان، به امکانات درمانی از مهم ترین اهداف ستاد مبارزه با مواد مخدر به شمار می رود چرا که کاهش هزینه های درمان، موجب کاهش آسیب های اجتماعی خواهد شد.


پایان پیام/

کد خبر 53428

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha