به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سمنان؛رضا ملک زاده روز امروز(17 فروردین) در حاشیه افتتاح سه طرح تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی سمنان با اعلام این مطلب و گفت: این داروها نیز به تدریج با طی مراحل آزمایش حیوانی و تست انسانی و بالینی مختلف و تخصصی به تولید انبوه می رسد و روانه بازار می شود.
وی با بیان اینکه توسعه فناوری و تولید داروها، می تواند کمک بزرگی به سلامتی مردم باشد ادامه داد:اگر می خواهیم فناوری را توسعه دهیم، باید توجه ویژه ای به فناوری داشته باشیم.
ملکزاده با اشاره به اینکه 80درصد داروهای داخل کشور از طریق محققان دانشگاه علوم پزشکی کشور تولیدمیشوداظهار داشت: اثربخشی داروهای ایرانی با داروهای تولیدات خارجی برابری دارد.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در آینده ای نزدیک دو قلم داروی گران قیمت تولید دانشمندان ایرانی روانه بازار و در اختیار بیماران قرار می گیرد افزود:این دو قلم دارو برای درمان بیماری های هپاتیت C و روماتیسم بوده که پس از طی مراحل آزمایش حیوانی، تست انسانی و بالینی مختلف و تخصصی به تولید رسیده و اکنون در مرحله نهایی بالینی است.
ملک زاده با بیان اینکه داروی آدلوئوماپ برای بیماران روماتیسمی و بیمارهای مزمن التهاب روده تولید شده است، اظهار کرد: با تولید داروی شیمیایی هپاتیت C و روانه آن به بازار، دیگر بیماران نباید هزینه 200 میلیون تومانی برای درمان این بیماری بپردازند و رقم موردنیاز برای درمان این بیماری حدودسه تا چهار میلیون تومان است که زیر پوشش بیمه قرار خواهد گرفت.
18 اتاق تمیز در مراکز تحقیقاتی و آموزشی وزارت بهداشت فعالیت دارند
وی به فعالیت 18 اتاق تمیز در مراکز تحقیقاتی و آموزشی وزارت بهداشت اشاره داشت وافزود: در حال حاضر از این اتاق ها برای تحقیق و تولید نوع خاصی از داروها استفاده می شود.
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اتاق تمیزرا یکی از فضاهای فیزیکی مورد نیاز کشور برای تولید داروهای ویژه و بیوداروها دانست و گفت: اکنون در هر قطب از قطب های آموزشی کشور یک اتاق تمیز و آزمایشگاه جامع داریم که زیرساختی برای استفاده سایر دانشگاه ها است.
ملک زاده اظهار امیدواری کرد: اتاق تمیز در مراکز تحقیقاتی و آموزشی وزارت بهداشت زمینه ای برای حرکت محققان به سمت پیشرفت فناوری در بخش سلامت باشد.
به گفته وی زمانی تحول عظیم در عرصه سلامت به وجود می آید که دانشجویان، اعضای هیئت علمی و نیرهای متخصص ما بتوانند مکان و تجهیزات مناسبی برای علمی و کاربردی کردن طرح ها و ایده های نو و خلاق خود داشته باشند.
ملک زاده ظهار داشت: دانشگاههای علوم پزشکی ایران توانستهاند در خاورمیانه، ایران را بهعنوان یکی از کشورهای تولیدکننده علم معرفی کنند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت بر لزوم پرداختن دانشگاه به پژوهش و شرکت فعال در توسعه دانش فعلی با رویکرد حل مشکلات کشور تاکید و دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان را به عنوان مرکزی پر پتانسیل در اجرای طرح های ملی معرفی کرد.
ملک زاده امروز به منظور افتتاح سه طرح تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی به استان سمنان سفر کرده بود.
افتتاح آزمايشگاه جامع تحقيقاتي دانشگاه علوم پزشكي استان سمنان
آزمايشگاه جامع تحقيقاتي با يكهزار و 338 متر مربع مساحت با هدف فعاليت هاي تحقيقاتي درون و برون دانشگاهي راه اندازي شده است.
اعتبار هزينه شده بخش بهسازي اين آزمايشگاه يك ميليارد و 500 ميليون ريال و بخش تجهيزات آن 10 ميليارد ريال اعلام شده است.
در حاشیه این مراسم دکتر ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از مرکز تحقیقات فیزیولوژی دانشگاه نیز بازدید کرد.
افتتاح آزمايشگاه خط توليد مركز رشد و فناوري سلامت دانشگاه علوم پزشكي استان سمنان
از ديگر مراکز تحقيقاتي كه امروز با حضور ملك زاده معاون تحقيقات و فنآوري وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي افتتاح شد.
آزمايشگاه مركز رشد و فناوري سلامت در زميني به مساحت 150 مترمربع با اعتباری بالغ بر چهار ميليارد ريال از محل اعتبارات اين دانشگاه بود.
افتتاح مرکزپژوهش و توسعه تحقيقات بالینی مركز آموزشي پژوهشی درماني اميرالمومنين(علیه السلام) شهرستان سمنان
مركز پژوهش و توسعه تحقيقات بالینی مركز آموزشي پژوهشی درماني اميرالمومنين(علیه السلام) شهرستان سمنان شامل اتاق هاي مركز تحقيقات اطفال، مركز تحقيقات، سالن كنفرانس، اتاق سايت، مركز تحقيقات باليني و اتاق معاونت آموزشي و پژوهشي بوده و با صرف 800 ميليون ريال اعتبار به بهره برداري رسيد.
در اين مركز تحقيقاتي بالینی پیرامون گروه هاي زنان و اطفال تحقيقات و پژوهش صورت مي گيرد.
در مركز آموزشي پژوهشی درماني اميرالمومنين(علیه السلام) سمنان سالانه دو هزار و 500 زايمان انجام مي شود.
نظر شما