خبرگزاری شبستان: یکی از ضروریترین و مهمترین برنامههای فرهنگی در عصر حاضر پرداختن به اصول دین (توحید، نبوت و معاد) و اصول مذهب (عدل و امامت) به شمار میرود.
بروز عقاید منحرف ظهور و بروز فرقههای ضاله، عدم آشنایی لازم و کافی نوجوانان و جوانان با عقاید صحیح اسلامی ضرورت این امر خطیر را بیش از پیش جلوهگر میسازد.
حجتالاسلام علی ملانوری، مدیر کل کانونهای تخصصی کشور با توجه به لزوم آشنایی جوانان و نوجوانان با مسایل اعتقادی از تأسیس کانونهای تخصصی عقاید برای اولین بار در سال جهاد اقتصادی خبر داد و به خبرنگار شبستان گفت: کانون تخصصی عقاید اسلامی با بهره مندی از نخبگان و اساتید توانمند حوزه و دانشگاه و از طریق طرحها، برنامهها و فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، هنری تبلیغی میکوشد تا عقاید صحیح و متقن اسلامی را برای کودکان، نوجوانان و جوانان تبیین کند.
وی برنامهریزی، برگزاری دورههای آموزشی کوتاهمدت و بلندمدت با بهرهگیری از اساتید و محتوای آموزشی مورد تأیید حوزههای علمیه در موضوع اصول دین و مذهب، تدوین سیر مطالعاتی برای کودکان و نوجوانان را از جمله برنامههای کانونهای تخصصی عقاید برشمرد.
مدیر کل کانونهای تخصصی کشور برگزاری دورههای آموزش مجازی، تولید آثار فرهنگی و هنری مانند کتاب، نرمافزار، فیلمنامه و نمایشنامه در موضوع عقاید، حضور مؤثر در محیط مجازی با راهاندازی سایت و وبلاگ تخصصی، تولید و چاپ نشریه تخصصی با رویکرد آموزشی ترویجی را از دیگر محورهای برنامههای کانونهای تخصصی عقاید عنوان کرد.
به گفته حجتالاسلام ملانوری، برگزاری مسابقات مختلف فرهنگی و هنری با موضوع عقاید اسلامی، پاسخگویی به شبهات و پرسشها، برگزاری کارگاههای نقاشی ویژه کودکان، جذب، ترغیب و تشویق کودکان، نوجوانان و جوانان به مطالعه، مباحثه و نگارش پیرامون عقاید اسلامی، تعامل و همکاری سازنده با دفاتر تبلیغات، استانداری، فرمانداری، ادارات کل ارشاد و راهاندازی کتابخانه تخصصی از مهمترین وظایف و برنامههای کانون تخصصی محسوب میشود.
مدیر کل کانونهای تخصصی مساجد کشور خاطرنشان کرد: کانون تخصصی عقاید اسلامی مانند سایر رشتههای تخصصی با محوریت امام جماعت مسجد و سیاستگذاری کانون اداره میشود.
پایان پیام/
نظر شما