شهین دخت ملاوردی، معاون رییس جمهور در مرکز امور زنان و خانواده در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان در پاسخ به این سوال که کمبود اعتبار چقدر در عدم اجرایی شدن برنامه های حوزه زنان و خانواده نقش داشت گفت: از جمله مهمترين چالش هاي تامين اعتبار حوزه زنان و خانواده در برنامه پنجم، عدم تعبيه راهكارهاي تامين بودجه امور زنان و خانواده در قانون برنامه نبود رديف و يا برنامه هايي ذيل رديف اعتباري در دستگاهها جهت اجرايي سازي برنامه جامع توسعه امور زنان و خانواده برنامه پنجم است.
وی با بیان اینکه پاسخگو نبودن اعتبارات معاونت امور زنان و خانواده جهت اجرايي سازي ماده 230 از دیگر عوامل عدم اجرایی نشدن برنامه های حوزه زنان است بیان کرد:عدم تخصيص 100 درصد اعتبارات پيش بيني شده براي معاونت و عدم تخصيص رديف بودجه خاص به امور زنان و خانواده در اعتبارات كشوري نیز بسیار موثر بود.
ملاوردی خاطر نشان کرد: براي برخي از مواد مندرج در برنامه پنجم ،محل خاصي پيش بيني شد، تا دستگاه بتواند از اين طريق اعتبار لازم براي اجرايي سازي برنامه را جذب نمايد. اما براي حوزه زنان و خانواده در برنامه پنجم نه اعتبار مستقيم و مشخصي درنظر گرفته شد و نه محل خاصي( بصورت غير مستقيم) براي تامين اعتبار مشخص گرديد.
معاون رییس جمهور در مرکز امور زنان و خانواده با اشاره به اعتبار حوزه زنان و خانواده در برنامه ششم توسعه تصریح کرد: لايحه احكام برنامه ششم به مجلس تقديم شده است و سند برنامه ششم در حوزه زنان و خانواده مقرر است توسط دولت جهت اجرا به دستگاه هاي اجرايي ابلاغ شود، بنابراین پس از تصويب لايحه احكام برنامه در مجلس، سازمان مديريت و برنامه ريزي با هماهنگي دستگاه ها بودجه لازم جهت اجرايي سازي برنامه عملياتي دستگاهها را سالانه تنظيم نموده و براي تصويت نهايي به دولت و در نهايت به مجلس ارائه مي نمايد.
نظر شما