حجت الاسلام حسین فضیلتی نیا صبح امروز (23 اسفند) به خبرنگار شبستان گفت: از نیازهای اصیل و اساسی مهم انسان در زندگی خود، دارا بودن یک الگوی همه جانبه و کامل در تمام شئون زندگی است لذا اگر این الگو مد نظر یک الگوی خوب و جامعی نباشد چه بسا که شخص را به مخاطره و بیراهه بکشاند.
وی افزود: خداوند متعال انتخاب الگوی مناسب را در قرآن یک امر مهم برمی شمرد و در سوره ممتحنه آیه 4 حضرت ابراهیم علیه السلام و همراهان او را الگویی مناسب معرفی می کند و چنین می فرماید: «قَدْ كانَتْ لَكُمْ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ فی إِبْراهیمَ وَ الَّذینَ مَعَهُ ...» ؛ « به یقین براى شما در (پیروی از) ابراهیم و كسانى كه با او بودند، سرمشق نیکویی است ».
مدرّس حوزه علمیه عنبرآباد بیان داشت: وجود نازنین حضرت ولی عصر علیه السلام نیز در یکی از نامههای خود به نقش الگوگیری می پردازد و الگوی خویش در زندگی را معرفی می نماید و اینگونه اشاره می کند: «فِی ابْنَةِ رَسُولِ اللَّهِ لِی أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ» برای من دختر رسول خدا صلی الله و علیه و آله الگو و سرمشقی نیکو است.
وی تصریح کرد: حضرت زهرای مرضیه سلام الله علیه برای ما در همه ابعاد زندگي می تواند یک الگوی مناسب و نمونه به شمار آید زیرا ایشان شخصيتي طراز اول در جهان اسلام بشمار می رود که در عمر کوتاه خود به چنان مقام و عظمت والایی دست یافت که قلم ها از ابراز حقیقی آن عاجزند و این مايهي مباهات خدای متعال در برابر فرشتگان شد.
معاون پژوهشی امام هادی علیه السلام عنبرآباد ابراز داشت: همچنین وجود پر برکت حضرت زهرا سلام الله علیه آنقدر از تقوای الهی سرشار است که پیامبر گرامی اسلام صلی الله و علیه و آله وی را مادر خویش خطاب می کند و او را ام ابیها می نامد.
حجت الاسلام فضیلتی نیا بعد عبادت خالصانه و تهجّد ایشان نیز نه تنها برای زنان بلکه برای مردان نیز می تواند به عنوان یک گنج پر بها و الگویی ناب مورد استفاده قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: حضرت زهرا سلام الله علیه همچنین در بعد ولایت مداری حق مطلب را ادا کرده است و تا آخر عمر، مولای خود را از خود ناراضي نمی کند و تمام همّت خود را برای راضی نگه داشتن امام و مقتدای خود بکار می گیرد.
مدرّس حوزه علمیه عنبرآباد افزود: در مقام عفت و حيا و رعایت حجاب، حضرت زهرا سلام الله علیه برای زنان عالم الگویی شاخص بشمار می آید و در این باب جهان بشریت را به شگفتی واداشته است.
به گفته وی جمال ذات خداوند متعال در تمامی ارکان و شئون زندگی حضرت فاطمه زهرا علیه السلام متجلی است لذا می بینیم خداوند متعال با نزول آيه تطهير و هل اتی وی را مقامي می بخشد که رضاي پيامبرصلی الله و علیه و آله را در رضاي او قرار می دهد.
معاون پژوهشی حوزه امام هادی علیه السلام عنبرآباد گفت: ايثار و فداکاري حضرت فاطمه سلام الله علیه منحصر به خانواده خود نبود بلکه در هرکاری که زمينه ايثار فراهم بود ایشان ديگران را بر خویش مقدم ميداشت، که به عنوان نمونه تاریخی می شود ایثار و بخشش ایشان را در شب عروسی به فقیر و یا ایثار ایشان بعد از سه روز متوالی روزه داری به فقیر یتیم و مسکین نام برد.
حجت الاسلام فضیلتی نیا عنوان کرد: سعادت حقیقی در گرو عمل به دستورات دین است اگر امروز می بینیم معضلاتی در جامعه پیدا می شود بخاطر کناری گیری از فرهنگ ناب اهل بیت سلام الله علیه است لذا تبعیت از فرهنگ آن بزرگواران موجب کاهش آسیب های اجتماعی می شود.
نظر شما