به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجتالاسلام محمدرضا حشمتی معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در اختتامیه جشنواره ملی قرآنی آیات که در سالن همایشهای دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: این سرزمینی که در آن این جشنواره برگزار شده، مهد شعر، ادب و هنر نام دارد و از دیرباز خراسان بزرگ محل تولد شاعران نامی بوده که این رویه تا به امروز ادامه دارد.
وی شعر را قالب تأثیرگذاری خواند و افزود : ائمه اطهار(ع) اززبان شعر در سخنرانیها و صحبتهای خود استفاده میکردند.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: شعر در زبان عربی، یک شهرت بهسزایی قبل از اسلام داشت و باید گفت اسلام قالب این شعر را در خود جهتدهی داد، با این نگرش شعر دوران جاهلیت، به شعر اسلام و توحیدی تبدیل شده است.
حشمتی با اشاره به اینکه برگزارکنندگان این جشنواره قدم مهمی در عرصه هنر برداشتهاند،تأکید کرد: زیربنای هنر امروزی شعر و داستان است، در نتیجه یک داستان خوب بعد از نگارش میتواند به عنوان یک فیلم ساخته بشود و از قالب آن ثمره ارزشمندی استخراج کرد.
وی با بیان اینکه مشکل امروز ما در عرصه هنر نبود متن خوب است افزود : متأسفانه مشکلی که امروز وجود دارد این است متن خوب نداریم و اگر آنها را میتوانستیم تولید کنیم، آنگاه هنرمندان با استفاده از این متون میتوانستند تصویری ارائه بدهند، در نتیجه قدرت هنرمند در آن است که مطلبش را با تخیل خود به زیبایی به تصویر بکشد و همچنین ابهام در نوشتار و گفتار، یک پدیده زیبا در نوشتههای ادبی است که باعث درگیر شدن مخاطبین با فرآیند داستان و نوشته میشود.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسامی تاکید کرد: این معاونت در سال ٩٥، بنا دارد نهضت فهم قرآن را با کمک از هنرمندان راهاندازی کند تا مضامین قران و احادیث اهلبیت(ع) را به جامعه منتقل کنیم و در نتیجه درخواست داریم از هنرمندان کشورمان تا به این عرصه ارزشمند وارد شوند.
نظر شما