تابستان فرصتی برای تعالی ارزش های معنوی و قرآنی است

مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب گفت: ‌تابستان و تعطیلات تهدید نیست بلکه فرصتی ارزشمند برای تعالی ارزش های معنوی و قرآنی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از آذربایجان شرقی، مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب، عصر روز گذشته (28 تیر) در جمع مربیان و فعالان مسجدی تبریز در محل مسجد جامعه النور تبریز، جایگاه معنویت در ایام تابستان و کلاس های تابستانی را مورد تاکید قرار داد.


حجت الاسلام دکتر علی اکبر رحمانپرست با انتقاد از نگاه نادرست برخی مسئولان و برخی افراد جامعه در مورد اوقات فراغت، اظهار کرد: ‌بی تردید اوقات فراغت یک فرصت ارزشمند برای طرح ریزی برنامه های کاربردی در مورد تابستان است.


مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور افزود: تابستان و تعطیلات تهدید نیست بلکه فرصتی ارزشمند برای تعالی ارزش های معنوی و قرآنی است و در این راستا بهره گیری از شرایط معنوی بسیار مهم است.


رحمانپرست تاکید کرد: اگر نگاه ما به تابستان، نگاهی توام با تهدید انگاری باشد هیچ وقت نمی توانیم برنامه ای مناسب و شایسته طرح ریزی کنیم ولی می توان با استمداد از آموزه های قرآنی و دینی در این راستا موفق باشیم.


وی کودکان و نوجوانان را فراموش شوندگان طرح های تابستانی و اوقات فراغت دانست و اظهار کرد: ‌برنامه ریزی برای تابستان صورت می گیرد در حالی که اصلی ترین بازیگران این برنامه ها که همین کودکان و نوجوانان هستند، نادیده گرفته می شود.


مسئول کانون مطالعات دانشگاه های شمالغرب کشور گفت: البته نباید فراموش کرد که در شرایط فعلی اکثر کودکان و نوجوانان بازی های رایانه ای و سرگرم شدن در دنیای مجازی را انتخاب می کنند به همین جهت باید نرم افزارهای تصمیم گیری صحیح در اختیار کودکان گذاشته شود تا آنان با پردازشی منطقی نسبت به نوع برنامه های تابستانی تصمیم گیری کنند.


رحیم موذنی، مولف کتاب فرصت های تربیت، نیز در این گردهمایی با بیان اینکه از فرصت های موجود برای رشد معنوی جوانان و نوجوانان غافل هستیم، اظهار کرد: واقعیت این است که جوانان به واسطه موقعیت سنی خود و شور و حال جوانی از فرصت های موجود و بدون بازگشت درزندگی غافل هستند و در این میان والدین و مربیان نیزاز این مسئله غفلت می کنند.


وی ادامه داد: در حال حاضر بخش بزرگی از توان نیروهای عقیدتی برای رشد معنوی جوانان به کار می رود اما میزان موفقیت چندان قابل قبول نیست.


موذنی همزبانی با جوان، پرهیز از نصیحت گرایی ودرک وی را از ضروریات این مسئله عنوان کرد و گفت:‌ نباید در تعامل با جوان از بالا به او نگریست و او را موجودی در آستانه گمراهی و یا حتی گمراه فرض کرد که در این زمینه محکوم به شکست هستیم.


پایان پیام/
 

کد خبر 53099

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha