به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد،حجتالاسلام سید قاسم یعقوبی، امام جمعه کاشمر در این مراسم با بیان اینکه در این پروژه شاهد پیوند علم و عمل هستیم همکاری بین جهاد دانشگاهی و نهاد اجرایی و عملیاتی به نام شهرداری را تبریک گفت و افزود: اینکه جهاد دانشگاهی کاشمر توانست این نهاد را با یک مجموعه اجرایی پیوند بزنند کار قیمتی است.
وی با اشاره به اینکه پیوند بین دانشگاه و دستگاههای اجرایی یکی از آرزوهای نظام است، ابراز امیدواری کرد: امیدوارم دستگاههای اجرایی با مراکز دانشگاهی پیوند بیشتری داشته باشند و هر روز شاهد حضور و نقش آفرینی دانشگاهیان در پروژههای اجرایی در سطح شهرستان باشیم.
وی اظهار کرد: طب اسلامی به مفهوم خاص خود پاسخگوی نیاز امروز و فردای جامعه بشری است و طب سنتی ما نیز میتواند در قالب طب اسلامی یعنی با رعایت چارچوب رفتار پزشکی همچنان شاداب و پرطراوت بخشهای وسیعی از نیاز انسانها پاسخ دهد.
در این مراسم همچنین مهدی فروزان، فرماندار کاشمر از شناسایی بیش از ۱۷۲ گونه گیاهان دارویی در سطح این شهرستان خبر داد و گفت: خداوند را شاکریم در شهری زندگی میکنیم که با وجود بیش از چهار نوع اقلیم پوشش گیاهی بهترین منطقه برای ترویج فرهنگ استفاده از گیاهان دارویی بهشمار میرود.
صادق باغبان، رئیس مؤسسه جهاد دانشگاهی کاشمر نیز افزود: باغ و کلکسیون گیاهان دارویی و معطر به همت جهاد دانشگاهی و شهرداری کاشمر نخستین باغ و کلکسیون گیاهان دارویی و معطر در این شهرستان بوده که احداث شده است.
رئیس مؤسسه جهاد دانشگاهی کاشمر ایجاد بانک جامع از گیاهان بومی و سازگار، بهرهگیری از گیاهان به منظور برنامههای تحقیقاتی، پژوهشی و ترویجی، بررسی سازگاری و اهلی سازی گیاهان منطقه، جلوگیری از تخریب گیاهان در رویشگاههای طبیعی خود، وجود زمینهای مناسب در طرح بلوار سید مرتضی(ع) برای اجرای این پروژه، جذب توریست و بازدید کنندههای مختلف، افزایش سطح دانش عمومی شهروندان در زمینه گیاهان دارویی را مهمترین ضرورت اجرای طرح باغ و کلکسیون گیاهان دارویی و معطر در این شهرستان برشمرد.
نظر شما