حاکمیت فعالیت های قرآنی، بزرگ ترین دستاورد فرهنگی انقلاب اسلامی است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، بزرگترین دستاورد فرهنگی نظام جمهوری اسلامی را توجه و برنامه ریزی در راستای حاکمیت فعالیت های قرآنی عنوان کرد. 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ حسین ثابت قدم وحید، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، امروز (20 اسفندماه) در نخستین آیین تکریم و تجلیل از فعالان و چهره های قرآنی خراسان شمالی که در محل تالار گلشن بجنورد برگزار شد، با اشاره به اینکه در یک سال اخیر فعالیت های خوبی در زمینه قرآن انجام گرفت، گفت: امسال سال پرباری در حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی بود.

 

وی با بیان اینکه هر زمان که در امور به قرآن تمسک کردیم، سبب کسب موفقیت شد، افزود: نظام جمهوری اسلامی بر مبنای قرآن شکل گرفته و اعتقادات مردمش نیز بر مبنای قرآن است، بنابراین قرآن نیز همواره مسیر و راهنمای ما خواهد بود.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، بزرگترین دستاورد فرهنگی نظام جمهوری اسلامی را توجه و برنامه ریزی در راستای حاکمیت فعالیت های قرآنی عنوان کرد و اظهارداشت: همین عامل سبب تشویش نظام سلطه شده و جدی ترین جنگ نرم را معطوف این موضوع کرده است.

 

وی با بیان اینکه با وجود همه تلاش هایی که در زمینه فعالیت های قرآنی در استان انجام گرفته است، اما هنوز با نقطه مطلوب فاصله داریم، ابراز امیدواری کرد: افق روشنی در پیش رو داریم و با تداوم برنامه های سال گذشته که بی سابقه نیز بوده است، مسیر ترویج و توسعه معارف قرآنی روشن تر از قبل خواهد شد.

 

ثابت قدم وحید با اشاره به علاقه مندان و فعالان قرآنی، اظهارداشت: پتانسیل های بزرگ در استان وجود دارد و می تواند خراسان شمالی را به یکی از قطب های قرآنی و فعالیت های قرآنی تبدیل کند.

 

دبیر شورای هماهنگی و ترویج فعالیت های قرآنی خراسان شمالی با اذعان به اینکه زمینه ورود استان به فازهای جدی در خصوص فعالیت های قرآنی فراهم است، افزود: البته برای دستیابی به این مهم، نیازمند امتداد فعالیت های قرآنی و حمایت هستیم تا اثرگذاری لازم را در حوزه فرهنگ داشته باشیم.

 

ثابت قدم وحید با اشاره به فعالیت60 موسسه قرآنی در استان، تصریح کرد: از این تعداد 27 موسسه قرآنی توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و علاوه بر این، زیرساخت های سخت افزاری در مراکز آموزش عالی، موسسات قرآن و عترت، دانشگاه علوم قرآنی و مرکز عالی تربیت مدرس، فضاهای خوبی برای ترویج فرهنگ و معارف قرآنی فراهم شده است.

 

وی وجود 170 استاد و مربی فعال و 180 قاری قرآن در استان را از سرمایه های عظیمی عنوان کرد که بستر حرکت به سمت فعالیت های قرآنی را فراهم می کنند.

 

وی با اشاره به طرح ها و برنامه های اجرا شده در زمینه فعالیت های قرآنی، اظهار داشت: برگزاری آزمون سراسری قرآن و عترت در رشته های مختلف و شرکت دو هزار و 500 نفر در این آزمون، برپایی نمایشگاه های قرآن کریم، دوره های تخصصی و عمومی تربیت مربی قرآن، حمایت از مسابقات قرآنی، اهدای سه هزار جلد کتاب قرآن و نرم افزارهای قرآنی به موسسات و علاقه مندان، برگزاری کارگاه های آموزشی مدیران موسسات قرآن و عترت، اجرای طرح جامع تربیت مفسر که در 20 مسجد استان در حال برگزاری است و... از جمله این فعالیت ها است.

 

در این آئین از ۳۰ فعال حوزه قرآنی و همچنین «حجت الاسلام وفایی» به عنوان پیشکسوت و مفسر قدیمی قرآن کریم در خراسان شمالی تقدیر شد.

 

 

کد خبر 530579

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha