افزایش ۱۹ درصدی جیب‌بری در کشور/ ۴۰  کلانتری  به تهران افزوده می شود

خبرگزاری شبستان: رئیس پلیس پیشگیری ناجا از افزایش ۱۹ درصدی جیب‌بری در کشور در سال جاری خبر داد و گفت: برنامه‌ریزی شده در تهران ۴۰ کلانتری به تعداد ۸۲ کلانتری فعلی اضافه شود که تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شده است.

به گزارش خبرنگار شبستان، سردار محمد شریفی، رئیس پلیس پیشگیری ناجا امروز در نشست خبری با بیان اینکه میزان سرقت نسبت به مدت مشابه سال گذشته 5 درصد کاهش داشته است، گفت: این کاهش به دلیل راه اندازی قرارگاه تشدید مقابله با سرقت در سنوات گذشته  و مشارکت مردم و اصحاب رسانه است.

 

وی در ادامه بیان کرد: سرقت منزل یک درصد ، سرقت اتومبیل سواری 5 درصد ،  انواع خودروهای باری یک درصد، قطعات و تجهیزات خودرو 19 درصد،موتورسیکلت 6 درصد، اماکن خصوصی 5 درصد، اماکن دولتی 18 درصد ، ماشین آلات و ادوات کشاورزی 14 ،سرقت کابل و تجهیزات مخابراتی و انتقال نیرو 31 درصد کاهش داشته است.

 

رییس پلیس پیشگیری ناجا از افزایش 19 درصدی جیب بری در سال جاری خبر داد و افزود: همچنین سرقت مواد یک درصد، دوچرخه 45 درصد، کیف قاپی 6 درصد و احشام 22 درصد کاهش داشته است. در مکان هایی که مجهز به دوربین بودند و مردم نیز تحت آموزش های لازم قرار گرفته بودند سرقت احشام 70 درصد کاهش داشته است.

 

وی با بیان اینکه نزاع و درگیری در سال جاری 16 درصد افزایش داشته است، خاطرنشان کرد: برای کاهش نزاع و درگیری در جامعه 2 راهکار وجود دارد، ما برای این امر دو بسته آموزشی ارایه دادیم که یک بسته آموزشی را برای کارکنان خود اعمال خواهیم کرد تا با توانمند شدن بتوانند صحنه های نزاع را کنترل و مدیریت کنند و یک بسته هم برای افزایش آستانه صبر و تحمل مردم در سال آینده ارایه خواهیم داد.

 

سردار شریفی با بیان اینکه 43 درصد از کشفیات در نیروی انتظامی سهم پلیس پیشگیری است، افزود: 40 درصد از سلاح های غیرمجاز و ممنوعه و 22 درصد از کشف مواد مخدر توسط پلیس پیشگیری در نیروی انتظامی صورت می گیرد.

 

رییس پلیس پیشگیری با بیان اینکه در 11 ماهه سال جاری 55 درصد دستگیری های مربوط به کل سرقت  ها توسط پلیس پیشگیری صورت گرفته است، افزود: همچنین 46 درصد از قاچاق کالا و  53 درصد از افراد شرور توسط پلیس پیشگیری صورت گرفته است. در واقع می توان گفت 86 درصد از کل دستگیری ها مربوط به حوزه پلیس پیشگیری می باشد.

 

سردار شریفی با اشاره به اجرای طرح مکنا در کلانتری ها تصریح کرد: این طرح برای استانداردسازی فرایند های انجام کار و تعالی رفتار، خلاقیت و ابتکار در کلانتری ها اجرا شد که نزدیک به 533 واحد مکنا  تشکیل شد، 341 کلانتری پلیس پیشگیری نمره قبولی و نشان کیفیت را از نیروی انتظامی دریافت کردند.

 

وی ادامه داد: انتظار ما این است که در سال های آینده اجرای طرح مکنا بیشتر در دستور کار قرار گیرد.

وی با بیان اینکه 53 درصد از تحت نظرگاه های پلیس پیشگیری تحت پایش قرار گرفته است، افزود: این امر در جهت رعایت حقوق متهمان صورت گرفته است.

 

وی با اشاره به توانمندسازی و افزایش مهارت آموزی نیروهای پلیس پیشگیری گفت: ما برای افزایش مهارت افزایی نیروهای خود 9 مورد آموزش های کوثر برگزار کردیم و 4 هزار نفر از مدیران تحت آموزش قرار گرفتند.

 

وی با بیان اینکه حدود 400 هزار نفر به خدمات مشاوره و کلانتری های ما در سال جاری مراجعه کردند، افزود: از این تعداد که 15 درصد کل مراجعان به کلانتری ها می باشد 70 درصد منجر به صلح و سازش شدند و کمتر از 15 میلیون نفر از مردم در طول 11 ماه سال جاری به کلانتری ها و پاسگاه های ما مراجعه کردند.

 

سردار شریفی با بیان اینکه در راستای برقراری نظم و امنیت و پیشگیری از وقوع جرم پلیس پیشگیری 2 میلیون و 700 هزار طرح انتظام بخشی اجرا کرده است، افزود: نیروهای ما در دهه اول ماه محرم در تمامی هیئت های عزاداری و مساجد برای پیشگیری از وقوع جرم و ایجاد نظم و امنیت حضور داشتند.

 

وی ادامه داد: ما در سال جاری 22 میلیون مسافر ریلی و 41 میلیون مسافر هوایی داشتیم که پلیس پیشگیری امنیت لازم را برای آنها برقرار کرد.

 

وی با اشاره به پوشش تصویری مناطق خاطرنشان کرد: در سال جاری 1879 نقطه از معابر کشور به دوربین مداربسته مجهز شدند.

 

وی با اشاره به توسعه امنیت پایدار و مردم محور بیان کرد: ما در کل کشور 560 موسسه حفاظتی داریم که قرار بود این میزان به 100 هزار موسسه افزایش یابد ولی به دلیل مشکلات متعدد محقق نشد.

 

وی با اشاره به وضعیت صحت عمل واحدهای پلیس پیشگیری تصریح کرد: میانگین نمره ارزیابی وضعیت سلامت اداره پلیس پیشگیری از نمره 10، 7.11 در سال جاری بوده است.

 

وی با بیان اینکه بیشترین نارضایتی مردم از امکانات کلانتری ها و پاسگاه ها بوده است، افزود: طبق نظرسنجی های صورت گرفته 86 درصد از مردم تا پایان امسال از عملکرد پلیس پیشگیری اظهار رضایتمندی کردند ،13 درصد نیز انتقادها از پلیس پیشگیری کاهش داشته و میزان شکایت هم 8 درصد کاهش و 22 درصد هم تقدیر از پلیس افزایش داشته است.

 

رییس پلیس پیشگیری ناجا توسعه کلانتری‌ها را از دیگر اهداف پلیس پیشگیری در برنامه ششم اعلام کرد و گفت: در تهران برنامه‌ریزی شده که تا 40 کلانتری به تعداد 82 کلانتری فعلی اضافه شود که تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شده است.

 

کد خبر 530275

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha