عملیاتی کردن برنامه ها در سال آینده با وجود تخصیص اعتبارات امکان پذیر است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد گفت: با توجه به اینکه بسیاری از برنامه ها با وجود بسترسازی قابلیت اجرایی دارند، امیدواریم در سال جدید گشایشی در بحث بودجه قرآنی کشور شود تا این برنامه ها را عملیاتی کنیم.

اصغر امیرنیا در گفت و گو با خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان با اشاره به مهمترین برنامه های سال 94 دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد گفت: طرح "فاتحان آسمان" شامل اجرای تاتر خیابانی در پنج استان مرزی خوزستان، ایلام، کرمانشاه، کردستان و آذربایجان یکی از مهمترین برنامه ها در سال جاری می باشد.

وی خاطرنشان کرد: هزار و 430 نفر از اعضای کاروان های راهیان نور در 72 منطقه عملیاتی این استان ها از این تاترها در یادمان های شهدا بازدید کردند و امیدواریم که در صورت تامین اعتبار از سوی بنیاد حفظ آثار و مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این طرح نوروز سال ٩٥ نیز در این استان ها اجرا شود.

امیرنیا با بیان اینکه جشن رمضان در 32 استان و منطقه آزاد قشم برگزار شد، اظهار داشت: این طرح شامل برگزاری نمایشگاه ها فرهنگی با موضوع حجاب و عفاف و کودک و نوجوان، نشست های تدبر در قرآن و تفسیر شامل تلاوت و قرائت قرآن، اجرای نمایش خیابانی نمایش فیلم کوتاه با موضوع قرآن، برگزاری نشست های علمی و تخصصی نقد و بررسی فعالیت های قرآنی، شعر و داستان و تجلیل از فعالان قرآنی نهج البلاغه بود.

مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت با اشاره به انتشار کتاب جشن رمضان سال ٩٤ اظهار داشت: این کتاب به منظور معرفی فعالیت های رمضان سال 94 شامل بخش هایی همچون عملکرد استان های کشور در ماه رمضان به تفکیک نشست ها و آمار فعالیت های استان ها و نمودار های برنامه ها با تفکیک استان می باشد، همچنین کتاب فعالان قرآنی استان ها نیز به چاپ رسیده است.

وی با اشاره به اینکه هدف ما جاری بودن فعالیت های قرآنی در طی سال است دو برنامه دیگر را برای عموم مردم تعریف کردیم، ادامه داد: طرح هفته های قرآن و عترت در ٣٢ استان کشور که در ابتدا قرار بود در تمامی استان های کشور برگزار شود که به علت محدودیت های اعتباری، اجرای آن در هشت استان کشور به تصویب رسید.

امیرنیا تصریح کرد: هفته قرآن و عترت در استان های فارس، سیستان و بلوچستان، کرمان، ایلام، مازندان، کردستان، کرمانشاه و اردبیل پیش بینی شده که تاکنون در چهار استان کشور سیستان و بلوچستان، فارس، ایلام و جنوب کرمان برگزار شده، الان نیز در مازندران در حال انجام است و در اردبیل، کردستان و کرمانشاه قرار است در اواخر فروردین و اوایل اردیبهشت ماه جرا کنند.

مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت افزود: تمام تلاش ما بر این است که بهترین محصولاتی که در این هفته های قرآنی به دست می آید را در نمایشگاه قرآن کریم مورد استفاده قرار دهیم.

وی با بیان اینکه جشنواره آیات را که برگزاری آن دو سالی به تعویق افتاده بود را دوباره احیا کردیم، گفت: امسال جشنواره های آیات پوستر و گرافیک، نگارگری در اصفهان، تصویر سازی در همدان، فیلم کوتاه و انیمیشن در بوشهر، داستان و شعر در خراسان رضوی و نقاشی و نقاشی خط در خوزستان برگزار شد.

امیرنیا با اشاره به شرکت 1800 نفر از بین دستگاه های فرهنگی در مسابقه تسنیم در سال جاری، اظهار داشت: برگزیدگان این مسابقه همزمان با تجلیل از خادمان قرآن، جایزه خود را از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت کردند.

مدیرکل دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد با اشاره به خرید اقلام و محصولات قرآنی در سال جاری تصریح کرد: بر این اساس170 هزار جلد مکتوبات از جمله مفاتیح و قرآن و ادعیه و 30 هزار جلد نرم افزار خریداری شده است، تمامی این محصولات از ناشرین استانی با هدف فعال کردن اقتصاد استان ها، پرهیز از هزینه های اضافی و تمرکز زدایی خریداری شده است.  

وی با بیان اینکه متاسفانه برنامه های زیادی به علت نبود اعتبارات نیمه کاره مانده اند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از برنامه ها طراحی شده و با وجود بسترسازی و زمینه سازی قابلیت اجرایی دارند، امیدواریم در سال جدید گشایشی در بحث بودجه قرآنی کشور شود تا این برنامه ها را عملیاتی کنیم.  

امیرنیا با بیان اینکه تمامی برنامه های امسال را در صورت تخصیص اعتبار در سال آینده خواهیم داشت، تاکید کرد: اگر پول باشد تمامی برنامه ها به بهترین نحو اجرا می شود زیرا سیاست معاونت این است که در راستای تمرکز زدایی کارها به دست موسسات استانی انجام گیرد.

 

کد خبر 530101

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha