اخلاق مهم ترین رکن در امور تربیتی است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل همکاری های تبلیغی معاونت تبلیغ حوزه های علمیه کشور طرح امین را فرصتی برای تقویت دینی و اخلاقی دانش آموزان خواند و گفت: اخلاق مهم ترین رکن در امور تربیتی است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از خرم آباد، حجت الاسلام حسین مردان پور، مدیرکل همکاری های تبلیغی معاونت تبلیغ حوزه های علمیه کشور، امروز(18 اسفند) در گردهمایی یک روزه مدیران، معاونان، مربیان پرورشی مدارس وابسته به حوزه های علمیه استان، در خرم آباد، گفت: توجه به امور تربیتی یکی از نکاتی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

 

وی با بیان اینکه امروز دشمنان در جهت تغییر سبک زندگی نسل جوان و نوجوان  ما و جدا کردن از ارزش های تلاش می کنند، افزود: مقابله با توطئه های دشمنان نیازمند برنامه ریزی جدی است.

 

حجت الاسلام مردان پور با اشاره به نقش اخلاق در امور تربیتی، اظهار داشت: اخلاق بستر تحقق تربیت صحیح است.

 

وی با تاکید بر ضرورت توانایی بخشیدن و افزایش بینش فکری در حوزه تربیتی، اظهار داشت: در این راستا باید روحانیون مبلغ با حضور در بین دانش آموزان در تقویت برنامههای تربیتی تلاش کنند.

 

حجت الاسلام مردان پور، با اشاره به طرح امین، بیان کرد: در این طرح مبلغان با حضور در بین دانش آموزان در جهت تقویت فرهنگ دینی در بین دانش آموزان تلاش میکنند.

 

وی با بیان اینکه مبلغان اعزامی به مدارس باید قدر این فرصت را بدانند، افزود: طرح امین فرصتی مغتنم برای نهادینه سازی فرهنگ دینی و اجرای برنامه های تربیتی برای نسل جوان است.

 

مدیرکل همکاری های تبلیغی معاونت تبلیغ حوزه های علمیه کشور، ادامه داد: فرصت حضور در بین دانش آموزان، فرصتی مغتنم است که باید با برنامه ریزی صحیح قدر این فرصت را بدانیم.

 

حجت الاسلام مردان پور با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی ویژه برای تقویت بنیههای اخلاقی دانش آموزان، ابراز کرد: احیای اخلاق هر فر در واقع احیای اوست.

 

مدیرکل همکاری های تبلیغی معاونت تبلیغ حوزه های علمیه کشور اذغان داشت: برای اثر گذاری امر تبلیغ باید به اصول این امر مهم توجه ویژه شود.

 

وی با بیان اینکه از بین رفتن فضائل اخلاقی و رفتاری از انسان زنده یک جسم باقی می گذارد، گفت: از نگاه دین اگر اخلاق و فضائل اخلاقی و رفتاری نباشد، انسان مرده است.

 

حجت الاسلام مردان پور، با بیان اینکه برای اینکه تبلیغ ما موثر باشد، باید بینش فکری مخاطبان تقویت شود، افزود: باید از فرصت کلاس های پرورشی دانش آموزان برای تقویت بینش در دانش آموزان استفاده شود.

 

مدیرکل همکاری های تبلیغی معاونت تبلیغ حوزه های علمیه کشور، با اشاره به اینکه معلمی شغل انبیاست، افزود: مبلغ های طرح امین باید با الگو گیری از سیره ائمه معصومین (علیهم السلام) در جهت تقویت دینی، اخلاقی و بینش  دانش آموزان تلاش کنند.

 

وی اظهار کرد: یک مربی و مبلغ افزون بر دارا بودن شرایط خاص مربی بودن باید یک مدیر باشد و بتواند در راستای هدایت دانش آموزان نقش افرینی کند.

کد خبر 529970

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha