به گزارش خبرنگار گروه مهدویت خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام مسعود پورسیدآقایی، رئیس پژوهشکده مهدویت پیش از ظهر امروز در نشست مطبوعاتی بخش دانشگاهی دوازدهمین کنفرانس بین المللی دکترین مهدویت گفت: بحث مهدویت به دلایل متعدد به لحاظ سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و ... دارای اهمیت بوده و رمز هویت ما محسوب می شود. ما نسبت به این آموزه بالنده کم کاری داشته ایم و در این بخش شاهد عقب ماندگی زیادی هستیم که اگر صدها موسسه در طول ده ها سال در این عرصه تلاش کنند، شاید بتوان این عقب ماندگی را جبران کرد.
وی افزود: ظرفیت شگرف این آموزه هنوز استخراج نشده و در زمینه حتی احادیث مربوط به مهدویت همچنان هفت هزار حدیثی که در این رابطه جمع آوری شده، از نظر سند و دلالت مورد بررسی قرار نگرفته است.
حجت الاسلام پورسیدآقایی افزود: این اندیشه می تواند راهبرد نظام ما باشد. چرا که در این عصر تنها یک وظیفه داریم و آن زمینه سازی برای ظهور است. البته این وظیفه از آن نوع وظایفی است که هزاران باب را همراه با خود به روی انسان باز می کند.
رئیس پژوهشکده مهدویت یادآورشد: فعالیت هایی از این دست در پاسخ به ندای مقام معظم رهبری در باب ایجاد الگوی سبک زندگی اسلامی ایرانی انجام می شود که بهترین پاسخ به این خواسته ایجاد جامعه منتظر است و باید برای آن راهبردهایی طراحی و ارائه کرد و یکی از راهبردها می تواند توجه به این اندیشه بالنده باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان نمود: اگر امروز مقام معظم رهبری تصریح می کنند که ما بعد از سه دهه از انقلاب به جای اول مان برگشته ایم برای این است که ما نمی دانیم به کجا می خواهیم برسیم، اگر مقصد ما در عرصه اجتماعی و بین المللی مشخص باشد، وظایف و تکالیف ما نیز معلوم می شود.
وی با اشاره به نقش حوزه های علمیه در این راستا افزود: حوزه های علمیه بایستی آغازگر این مراسم باشند اما یقینا بدون همکاری دانشگاهیان این کار به ثمر نمی رسد، باید نهضت همگانی در این رابطه ایجاد شود و بر همین اساس همایش دکترین مهدویت دوازدهمین دوره خود را با موضوع پیشگویی های ادیان ابراهیمی در رابطه با ظهور برگزار می کند.
رئیس پژوهشکده مهدویت با اشاره به محورهای فراخوان مقاله برای دوازدهمین کنفرانس بین المللی دکترین مهدویت در بخش دانشگاهی، گفت: در این دوره از کنفرانس، فراخوان مقالات در سه محور پیشگویی های آخرالزمان در اسلام، پیشگویی های آخرالزمان در یهودیت و مسیحیت و همچنین محور تطبیق پیشگویی ها برگزار می شود؛ این آغاز مبارکی است که بخش دانشگاهی این همایش نیز به همت جهاد دانشگاهی کلید خورد و امیدواریم در این همایش شاهد درخشش بخش دانشجویی به خصوص در بعد ارائه مقالات علمی باشیم. چرا که هدف نهایی ما در این بخش بیشتر جنبه علمی موضوع است.
حجت الاسلام پورسیدآقایی یادآورشد: پژوهشکده مهدویت در رابطه با محورهای ارائه مقالات علمی همایش، همکاری ها و هماهنگی ها با دانشگاه امام صادق(ع)، مرکز تخصصی مهدویت در تهران و قم، دانشگاه امام حسین(ع)، جهاد دانشگاهی و . . . داشته است تا بتواند غنای علمی این همایش را ارتقاء بخشد و اگر قرار باشد در این زمینه تولیدات علمی انجام شود. این مقالات می تواند با عنوان آغازی بر این مسیر تلقی شود.
نظر شما