فعالیت بیش از ۲۰ هزار مسجدی در کانون های فرهنگی هنری چهارمحال و بختیاری

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری از فعالیت بیش از ۲۰ هزار نفر در کانون های فرهنگی هنری استان خبر داد و گفت: کانون های فرهنگی هنری پایگاه های جذب جوانان به مساجد است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از شهرکرد، جواد کارگران، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری امروز (۱۶ اسفند) در نشست خبری اصحاب رسانه و مطبوعات که به منظور هجدهم اسفند بیست و سومین سالگرد تأسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، از فعالیت بیش از 20 هزار نفر در کانون های فرهنگی هنری استان خبر داد و گفت: کانون های فرهنگی هنری پایگاه های جذب جوانان به مساجد است.

 

وی افزود: هدف از برگزاری گرامیداشت 18 اسفند تبیین بیانات مقام معظم رهبری در خصوص کانون ها، ارائه عملکرد به مردم و مسئولان، تکریم و تقدیر از فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد و معرفی اصول و سیاست های ستاد عالی کانون های مساجد است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری بابیان اینکه کانون های فرهنگی هنری به عنوان یکی از ظرفیت های قوی در حوزه فرهنگی هنری است تصریح کرد: مردم و مسئولان باید در جهت تقویت و احیای ارزش های معنوی و ترویج اسلام ناب محمدی که از کارکردهای مجموعه کانون های فرهنگی هنری است تلاش کنند.

 

کارگران تجلیل از مروجان مسجدی، فعالان کانون های فرهنگی هنری مساجد، افتتاحیه کانون های فرهنگی هنری در سطح استان و برگزاری ویژه برنامه 18 اسفند را از جمله برنامه های هجدهم اسفند بیست و سومین سالگرد تأسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور عنوان کرد.

 

وی خاطرنشان کرد: ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در سال 1371 و طبق مصوبه 302 شورای عالی انقلاب فرهنگی در جهت احیای نقش واقعی فرهنگی و تبلیغی مساجد تأسیس شد.

 

دبیر هیئت هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس بند «و» ماده شش قانون پنج توسعه کانون های فرهنگی هنری باید به منظور ارتقا کارکرد های فرهنگی هنری مساجد، برقراری عدالت فرهنگی، ترویج فرهنگ اسلامی و جذب جوانان و با رعایت موازین اسلامی تربیتی در یک چهارم مساجد تأسیس شوند که خوشبختانه استان چهارمحال و بختیاری با تأسیس ۳۹۵ کانون از قانون برنامه پنجم توسعه جلوتر است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تمرکززدایی و توجه به خرده فرهنگ هاو قومیت ها، توجه به جمعیت زنان و گرایش به برنامه های ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد، کارآمد سازی و ارتقاء سطح کارایی و اثر بخشی کانون ها، افزایش جاذبه های مسجد مبتنی بر مبانی اسلام و گفتمان سازی اقتصاد مقاومتی با استفاده از ظرفیت مساجد را از جمله محورهای فعالیت های دبیرخانه کانون های مساجد در استان های سراسر کشور است.

 

کارگران حمایت از تولید و توزیع آثار و محصولات فرهنگی هنری، اهتمام به ساماندهی و توانمندسازی نیروی انسانی و شبکه های برون سپاری و ارتقاء کاری و اثر بخشی کانون ها را از دیگر محورهای فعالیت های دبیرخانه کانون های مساجد در استان های سراسر کشور برشمرد.

 

وی ابراز کرد: بصیرت افزایی، اقتصاد مقاومتی، امربه معروف و نهی از منکر، کارآفرینی فرهنگی، خانواده و جمعیت شش محور اصلی در نظر گرفته شده برای کانون های فرهنگی هنری مساجد است.

 

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان 18 اسفند ر ا فرصت مناسبی برای بیان جایگاه و فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد عنوان کرد و گفت: هرساله با برگزاری 18 اسفند سالروز تأسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور نقاط ضعف و قوت کانون های فرهنگی هنری بررسی می شود.

 

دبیر هیئت هماهنگی و نظارت بر کانون های فرهنگی هنری مساجد استان بابیان اینکه ۳۹۵ کانون فرهنگی هنری در استان فعالیت دارند افزود: از این تعداد 238 کانون فرهنگی هنری در روستا و ۱۵۷ کانون فرهنگی هنری هم در شهرها تأسیس شده است.

 

کارگران در ادامه اظهار داشت: ۲۴ کانون تخصصی،2 خانه دیجیتال، شش کانون دانشگاه، هفت کانون فرهنگی هنری زندان،۱۵ کانون فرهنگی هنری مصلا نماز جمعه،۱۶۱ کتابخانه عمومی مساجد،۴۰ خانه نور و ۳۶۰ مساجد مجری طرح تلاوت نور در استان تأسیس شده است.

 

کد خبر 529261

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha