به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، سید علی حکمتمنش، مدیر موسسه فرهنگی و اطلاعرسانی تبیان در اصفهان شامگاه گذشته(15 اسفند) در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: موسسه فرهنگی و اطلاع رسانی تبیان وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی از سال 81 تاسیس و رسالت خود در راستای اشاعه و ترویج فرهنگ و معارف ایرانی را علاوه بر فضای مجازی در فضای حقیقی با استفاده از ابزار و تکنولوژی روز دنیا دنبال کرده است.
وی افزود: سه محور اصلی کاربر ملی، محتوای ملی و زیرساخت ملی سه هدف اصلی این موسسه در طول چند سال بوده است، این موسسه همچنین در حوزه تولید محصولات نرمافزاری از تولیدکنندگان شاخص و فعال است و چند سالی است با وارد عرصه تولیدات حوزه بازیهای رایانهای تولیدات خوبی در این زمینه به بازار عرضه کرده است.
مدیر دفتر اصفهان موسسه فرهنگی و اطلاعرسانی تبیان با اشاره به اینکه این موسسه دارای مرکز یادگیری است، گفت: مرکز یادگیری شامل مدرسه اینترنتی و مرکز آموزش مجازی و غیره است و علاوه بر تولید محتوای مورد نظر این بخشها، جشنواره پروژه های دانشآموزی را نیز برگزار میکند.
وی با بیان اینکه هدف از این جشنواره آشناسازی دانشآموزان با فرهنگ تحقیق و پژوهش است، بیان داشت: در مسیر فعالیتهای شاخص پژوهشی تاکنون 10 دوره جشنواره در تهران برگزار شده است و دهمین دوره این جشنواره اردیبهشت ماه در تهران برگزار شد که 18 تیم نیز از اصفهان به این جشنواره راه یافتند.
حکمت منش با بیان اینکه سال گذشته نخستین دوره جشنواره به شکل استانی در اصفهان برگزار شد، ادامه داد: اصفهان تنها استان فعال در زمینه برگزاری جشنواره استانی است و امسال نیز در روزهای 20 و 21 اسفند این جشنواره با حضور تیم های دانش اموزی،مسئولان کشوری تبیان و مسئولان استانی آموزش و پرورش در دانشکده فنی شهید مهاجر برگزار میشود.
وی اضافه کرد: در سال گذشته 126 تیم شامل 300 دانشآموز برای این جشنواره ثبت نام کردند که از این تعداد 18 تیم برگزیده و در جشنواره کشوری شرکت کردند ضمن اینکه 18 تیم نیز که جز برگزیدگان نبودند اما در ردههای بعدی قرار داشتند نیز به شکل رایگان به تهران دعوت شدند.
مدیر دفتر اصفهان موسسه فرهنگی و اطلاعرسانی تبیان با اشاره به اینکه ثبتنام دانشآموزان برای این جشنواره از 13 آبان آغاز و تا پایان بهمن ادامه داشته است، گفت: 150 تیم شامل 400 دانشآموز در این بازه ثبتنام شدند که از این میان 250 نفر دختر و 150 دانشآموز نیز پسر هستند.
وی اضافه کرد: این جشنواره از سه بخش اصلی سمینار، مسابقات دانشآموزی و غرفهها تشکیل میشود و تعداد شرکتکنندگان سمینار 38 تیم، غرفه 44 تیم و مسابقات 68 تیم بوده است.
حکمت منش اضافه کرد: موضوعات اصلی بخش غرفهها شامل علوم زیستی، علوم شیمی، فنی مهندسی و معماری و نانو است.
گفتنی است، پس از برگزاری جشنواره و داوری آثار، در روز 21 اسفند اختتامیه با معرفی نفرات برگزیده در سالن اجتماعات دانشکده فنی شهید مهاجر برگزار میشود.
نظر شما