فتاح محمدی، معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ضمن تبریک سالروز تاسیس ستاد عالی مساجد کشور به خبرنگار خبرگزاری شبستان در یاسوج، گفت: نقشی را که مساجد به عنوان یک پایگاه قوی فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و حتی اقتصادی و نظامی در کشور ما ایفا کرده بر کسی پوشیده نیست.
وی با بیان این که ما باید این سنگرها و پایگاه ها را بتوانیم زنده نگه داریم، افزود:مساجد به عنوان سنگری که می تواند انسجام و وحدت ملی را ایجاد کند، باید حفظ شوند.
وی با بیان این که جوانان عضو کانون های مساجد باید مسایل و مشکلات جامعه را آسیب شناسی کنند، بیان داشت: این مکان های مذهبی باید محل آموزش و تقویت افکار عمومی در حوزه های مختلف قرار گیرد.
این مسئول سیاسی و اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد، احیای این سنگرها را ضروری عنوان کرد و اظهار داشت: ضرورت و اهمیت توجه به این سنگر را باید برای نسل جوانی که امروز آسیب های متعددی فراروی آنهاست به درستی تبیین کنیم.
وی با بیان این که این آسیب ها و تهدیدها می تواند بنیاد جامعه را به صورت اعم و بنیاد خانواده و شخیصت فرد را از لحاظ فکر، اندیشه و باورها تحت تاثیر قرار دهد، خاطرنشان کرد: در این سنگرها می توان این بهسازی و نوسازی فکری و اعتقادی را در جوانان و جامعه احیا کنیم.
وی یادآور شد: تلاشمان بر این است که با هماهنگی متولیان جلسه ای را درهمین ایام برگزار و برنامه های خوبی را برای اهمیت و ضرورت موضوع داشته باشیم و بتوانیم این پایگاه و سنگر را به درستی معرفی کنیم.
قائم مقام استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان این که مساجد به عنوان یک دژ محکم می تواند در ابعاد مختلف جامعه ایجاد مصونیت و توانمندی کند، اظهار امیدواری کرد بتوان به موقع در این راستا به وظیفه خود که همانا اعتلای مساجد و کانون های فرهنگی است، عمل کرد.
وی در جواب این سوال که کانون های فرهنگی و هنری در مساجد تا چه اندازه توانسته در زمینه احیای نقش خود موفق عمل کند؟، افزود: کسانی که در این حوزه حضور پیدا می کنند، عملکرد آنها مطلوب و رضایت بخش بوده و طبیعتا این افراد توانستند در مقابل این هجمه ها خود را حفظ و اثرگذار باشند.
معاون فرهنگی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، ضمن تاکید بر اهمیت نقش ارزنده کانون ها، تاکید کرد: همه ما وظیفه داریم جهت رشد و اعتلای مسجد و کانون های فرهنگی تلاش کنیم.
وی ادامه داد: فکر می کنم ما برای رسیدن به جایگاه مطلوب و ایده آلی که دنبال آن هستیم، فاصله زیادی داریم و باید تلاش بیشتری در این زمینه صورت گیرد.
محمدی، با بیان این که باید مساجد را متناسب با شرایط تقویت کرد، اذعان داشت: در کنار مساجد پایگاه فرهنگی، کانون های فرهنگی و هنری، هیئت امنای قوی و نهایتا امام جماعت توانمند که می تواند به عنوان محور قرار گیرد باید حضور داشته باشد.
نظر شما