داوری جشنواره فیلم های صدثانیه ای تقویت شود

خبرگزاری شبستان: پرنیان با بیان اینکه بزرگترین و مهمترین پیام ها را می توان در قالب فیلم کوتاه کوتاه بیان کرد، گفت: تاثیرگذاری این فیلم ها در انتقال پیام بسیار زیاد است.

بهروز پرنیان که از تبریز با فیلم " تنها مرد پیر" در بخش داستان دهمین جشنواره بین المللی فیلم های صدثانیه ای شرکت کرده است به خبرنگار شبستان گفت: " تنها مرد پیر" داستان زندگی یک پیرمرد است که خانواده اش او را ترک کرده اند. تنها دلخوشی پیرمرد این است که هر شب به خانواده بیاید و فیلم جشن تولد خود را نگاه کند.

 

پرنیان ادامه داد: پیرمرد هر شب فیلم جشن تولد خود را که بچه هایش برایش گرفتند می بیند. از طرفی دختری 7-8 ساله که در همسایگی او زندگی می کند، هر شب از خانه پیرمرد صدای جشن تولد می شنود و کنجکاو می شود چطور در این خانه هر شب جشن تولدی به پا است. دختر در یک لحظه از لای در به خانه نگاه می کند و چیزی نمی بیند.

 

وی با بیان اینکه در دنیای کنونی بچه ها به راحتی والدین خود را فراموش می کنند، اظهار داشت: پدر و مادر هرگز بچه های خود را فراموش نمی کنند اما متاسفانه هرچه جلوتر می رویم بی مهری بچه ها نسبت به والدین خود بیشتر می شود. هر نسلی که می گذرد و نسل جدید تر می آید نسبت به پدر و مادر خود فراموشی و بی مهری بیشتری دارند.

 

این فیلمساز جوان که اولین بار است در جشنواره فیلم های صدثانیه ای شرکت کرده است، تصریح کرد: چون این جشنواره بین المللی است، انتظار بالاتری از آن است. در بخش داوری ها احساس می کنم باز هم می شود قوی تر باشد.

 

پرنیان اظهار داشت: وقتی کارها را در بخش رقابتی و غیر رقابتی دیدم، انگار جایشان با هم عوض شده است. فیلمی که پیامی ندارد در بخش مسابقه است و فیلمی که خوب است و پیام دارد در بخش اکران. اگر داوری ها قوی صورت نگیرد باعث دلسردی شرکت کنندگان می شود.

 

وی با ابراز خرسندی از وجود بخش تماشاگران در دهمین جشنواره بین المللی فیلم های صد ثانیه ای بیان کرد: به نظر من اتفاقی که می افتد، این است که فیلم هایی که توسط داوران انتخاب می شوند با فیلم هایی که در بخش تماشاگران برگزیده می شوند، متفاوت است.

 

این فیلمساز جوان در مورد انتقال پیام های اخلاقی در قالب فیلم عنوان کرد: پیام برای همه افراد یکسان نیست و گاهی هر کس برداشت متفاوتی از فیلم می کند .البته فیلمی موفق است که بتواند یک وحدت و انسجام داشته باشد و اکثر مخاطبان یک پیام واحد را از آن دریافت کنند.

 

پرنیان با اشاره به اینکه جشنواره فیلم های صدثانیه ای جشنواره مهمی است، اظهار داشت: به نظر من این جشنواره مهمتر از جشنواره های نهال و دیگر جشنواره ها است. فیلمساز باید خیلی هنرمند باشد و ظریف عمل کند تا بتواند در 100 ثانیه یعنی در زمان کم با زیرکی و باهوشی حرفی بزرگ را بزند و این سخت است.

 

پرنیان با بیان اینکه می شود پیام بزرگ را در قالب فیلم کوتاه به مخاطب منتقل کرد، گفت: امروز جامعه وقت ندارد که فیلم یک و نیم ساعته ببیند و یک پیام کوتاه دریافت کند، بر این اساس می توان با تولید فیلم های کوتاه پیام های بزرگ را به مخاطب منتقل کرد و البته تاثیرگذاری این فیلم ها بسیار زیاد است.

 

گفتنی است، دهمین جشنواره بین المللی فیلم  های 100 ثانیه ای با موضوع محوری اخلاق ۱۲ و ۱۳ اسفند در سینما آزادی برگزار شد و روز جمعه 14 اسفند با برگزاری اختتامیه و معرفی برگزیدگان، به كار خود پایان داد.

 

کد خبر 528937

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha