توجه به حقوق زنان، راهی برای حل مشکلات آنان است

یکی از اساتید حوزه های علمیه چهارمحال و بختیاری، توجه به حقوق زنان را راهی برای مقابله و حل مشکلات این قشر بزرگ جامعه اسلامی برشمرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان چهارمحال و بختیاری، زهرا قربانی از اساتید حوزه های علمیه چهارمحال و بختیاری، صبح امروز (28 تیر) در همایش بازشناسی مشکلات زنان که در پایگاه امور جوانان هلال احمر نافچ برگزار شد، گفت: زنان به عنوان نیمی از جامعه یکی از نیروهای مهم اجتماع هستند که تعریف صحیح از مسائل و نگرش دقیق درباره نقش آنان در مراحل مختلف خانواده، جامعه و تاریخ کمک بزرگی به حل معضلات جهان و جامعه اسلامی می کند.


وی افزود: امروزه مباحث مطرح شده در مورد زنان محدود به ارث و دیه و شهادت و ... نمی باشد چرا که اکنون زنان دیگر خود را محدود به خانه و رسیدگی به امور خانواده نمی دانند و وارد اجتماع شده و حضور آنان در جامعه موجب پدید آمدن موضوعات جدید مانند اینکه چگونه باید یک زن در جامعه اسلامی حضوری کارآمد و متناسب با شأن و جایگاه او در نظام دینی داشته باشد، شده است.


یکی از اساتید حوزه های علمیه چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: زنان جامعه امروز باید بدانند که جایگاه زن در پیشرفت جامعه چیست و زنان تا چه حدی بایست خود را مسئول در اجتماع بدانند.


قربانی اظهار داشت: اگر الگوی دینی مناسبی برای این گونه سوالات ارائه نشود، دختران جامعه ما به ناچار به دنبال الگوهای غربی برای رفع این معضل خواهند رفت و برای ارائه الگوی مناسب و کارآمد شناخت و مطالعه دقیق منابع دینی راهگشای بسیار خوبی می باشد.


وی خواستار همکاری تمامی ارگان ها و دستگاه های مرتبط در این خصوص شد، خاطر نشان کرد: اگر زنان جامعه ای توانمند باشند کل جامعه به سمت رشد و شکوفایی پیش می رود.


وی تعلیم دختران مومن برای ایفای نقش فعال در محیط خانواده، جامعه و دانشگاه از طریق بالا بردن سطح معرفت و معلومات خود و دیگران و ایجاد آمادگی لازم در بین دختران جوان برای پاسخگویی مستدل و قوی به شبهات مطرح شده فکری و دینی، ایجاد حس اعتماد به نفس و خودباوری در بین دختران، آگاه سازی آنان نسبت به نصح صریح دین در حوزه مباحث زنان و خانواده و شناخت نواقص حقوقی با استفاده از نظرات امام و رهبری، شناخت حقوق و تکالیف و ایجاد دید جامع نگر پیرامون مباحث موجود در جامعه و علی الخصوص مباحث زنان و نیز تعریف و ترسیم سیمای زن و خانواده مطلوب و آینده آن از نگاه دینی را از جمله اقداماتی دانست که تمام نهادهای فعال در حوزه دین، جوانان و فرهنگ باید مد نظر داشته باشند.


این استاد حوزه های علمیه با تأکید بر لزوم آموزش احکام و مبانب دینی و اخلاقی به دختران از سنین پایین تر، گفت: رعایت حجاب اسلامی یکی از مهم ترین عواملی است که باید در آموزش آن به دختران حتی قبل از رسیدن به سن تکلیف و بلوغ اهتمام جدی داشت.


وی همچنین بر برگزاری کلاس های آموزشی برای مادران در خصوص تربیت صحیح فرزندان تأکید کرد و افزود: در بسیاری از موارد دختران جوانی که دچار انحرافات اخلاقی و اجتماعی شده اند، قربانیان کم سوادی و ندانم کاری مادران خود می باشند.


قربانی با اشاره به اینکه مادر، نخستین الگو برای یک دختر به شمار می رود، خاطر نشان کرد: اگر این الگو چیزی برای ارائه به دختران ما نداشته باشد خواه ناخواه آنان به دنبال یافتن الگوهای دیگری در جامعه می گردند و چه بسا که در بیرون از محیط خانواده شرایط برای آنان دشوارتر خواهد بود.


گفتنی است، در پایان این همایش که با حضور بیش از 80 نفر از مادران شهر نافچ برگزار شد، این استاد حوزه های علمیه به سءالات بانوان حاضر در خصوص چگونگی تربیت صحیح دختران منطبق با دستورات دین و شرایط جامعه پاسخ گفت.


پایان پیام/

کد خبر 52888

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha