خرید و فروش آثار هنری معاصر جزو مانیفست مجموعه سلام است

خبرگزاری شبستان:رییس مجموعه آفرینش های هنری سلام خرید و فروش آثار هنری معاصر را جزو مانیفست این مجموعه دانست و گفت: تمرکز ما کار بر روی آثاری است که سودش به هنرمند و مجموعه تولید اثر برسد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان، مراسم افتتاحیه نمایشگاه هنرهای فاخر کلاسیک «سلام» با حضور حضور مسعود سلطانی فر، رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، غدا هیجاوی، رییس شورای جهانی صنایع دستی در منطقه آسیا و اقیانوسیه، بهمن نامورمطلق، معاون صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، حبیب الله عسگراولادی، رییس اتاق صنایع دستی ایران و چین و جمعی از هنرمندان صبح امروز پنجشنبه 13 اسفند در هتل پارسیان آزادی برگزار شد.

 

رفیع الدین رضوی، رییس مجموعه آفرینش های هنری سلام پس از افتتاحیه نمایشگاه فاخر کلاسیک در نشستی با خبرنگاران گفت: نمایشگاه سلام اولین نمایشگاه فاخر هنرهای کلاسیک در ایران است که در راستای تحقیق های یکی دو ساله مجموعه سلام برگزار شده است. مجموعه سلام آن چیزی که در کشورهای مختلف انجام داده جنبه کلاسیک نداشته است بیشتر جنبه هنری داشته است اما این نمایشگاه، نمایشگاه هنرهای کلاسیک ایران است. در این نمایشگاه سعی شده است ظرفیت های هنر اصفهان که جزء لازمه های مارکتینگ در بازار هدف است به نمایش گذاشته شود.

 

وی خاطرنشان کرد: در نمایشگاه سلام سعی شده است با یک چیدمان درست آثار ارایه شوند که فاخر بودن آنها نیز به چشم بیاید؛ این آثار، آثار سرمایه ای هستند.

 

رضوی اظهار داشت: کاری که در مجموعه هنری سلام اتفاق می افتاد یک بازارسازی ساده فروش نیست، سلام متناسب با ذائقه های روز دنیا محصول تولید می کند و به عنوان بازوی تولید سهم خود را از این محصولات برداشت می کند حتی کسانی که در کارگاه های تولید آثار هنری کار می کنند از این سهم برخوردار می شوند.

 

رییس مجموعه آفرینش های هنری سلام گفت: شناخت بازارهای هدف در داخل ایران یکی از اهداف این مجموعه است.؛ تغییر ذائقه و ایده دادن یکی از مسایل مورد توجه در این مجموعه است، ما تاکنون از هیچ نهاد دولتی کمک نگرفته ایم بعد از نمایشگاهی که در ترکیه برگزار کردیم تنها از حمایت های معنوی سازمان میراث فرهنگی بهره برده ایم و ما هم از این حمایت استقبال می کنیم.

 

رضوی اظهار داشت: مجموعه آفرینش های هنری سلام تاکنون در کشورهای آلمان، ایتالیا و کشورهای لبنان، عراق، ترکیه، امارات، تاجیکستان، سنگاپور، مالزی، اندونزی و در جزیره فیجی نمایشگاه برپا کرده و تمرکز کنونی ما در بازار فرانسه، سوییس و سوئد است.

 

وی در پاسخ به این سوال که مخاطبان آثار شما در کشورهای مختلف متفاوت هستند، آیا برای ذائقه های آنها محصولات خود را تولید می کند، گفت: هر منطقه محصول خاص خود را می خواهد در فضای اروپا مینی مال کردن حجم یک اثر بیشتر مورد پسند است ؛در هر کدام از مناطق سلیقه ها متفاوت است و ما منطبق با همان سلیقه برای آنها اثر تولید می کنیم.

 

 

رییس مجموعه آفرینش های هنری سلام در پاسخ به این سوال که بازار هدف در ایران را چگونه مدنظر قرار می دهید، آیا بازار در ایران جواب می دهد، گفت: خرید و فروش آثار هنری معاصر جزو مانیفست مجموعه سلام است نه کارهای قدیمی و عتیقه، تنها کاری که سودش به هنرمند می رسد ولی تمرکز بر روی بازار لاکچری و محصولات خاص نیاز به تحقیق و مارتکنیگ خوب دارد مجموعه سلام سعی کرده است پیوست های پژوهشی آن را جبران کند.

 

 

وی درباره برگزاری نخستین نمایشگاه مجموعه سلام در فرهنگسرای نیاوران اظهار داشت: این نمایشگاه فقط مربوط به یک مجموعه خوشنویسی بود که مخاطب آن نمایشگاه تنها اساتید خوشنویسی بودند و آن یک کار آرت و هنری بود و مبنای آن فروش آثار نبود. تنها هدف این بود که هنرمندان را سوق بدهد که در این هنر هم اتفاقات تازه ای بیفتد و نوآوری در آن صورت بگیرد، اما نمایشگاه هنرهای فاخر کلاسیک سلام نمایشگاه فروش و ارایه آثار است. نگاه این نمایشگاه فروش است که ذائقه ها را عوض کند.

 

رضوی در پاسخ به این سوال که پیش بینی تان از میزان فروش نمایشگاه هنرهای فاخر کلاسیک چیست، گفت: من نمی توانم پیش بینی کنم؛ وظیفه ما این است که آثاری را متناسب با استانداردهای بین المللی که در کشورهای دیگر ارایه کرده ایم، به نمایش بگذاریم. امروز آقای سلطانی فر رییس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با دیدن این نمایشگاه به ما پیشنهاد دادند که قرار است همزمان با سفر رییس جمهور به اتریش نمایشگاهی برپا شود شما برگزاری این نمایشگاه را بر عهده بگیرید.

 

رییس مجموعه آفرینش های هنری سلام گفت: آثاری که ما در نمایشگاه ها ارایه می دهیم آثاری با شناسنامه چند زبانه است برای امنیت خاطر مخاطب اگر این آثار موردی داشته باشند مرجوع می شوند با همان قیمت ما آنها را خریداری می کنیم، سرمایه گذاری در هنر کارآفرینی هایی به وجود می آورد که افراد زیادی از آن بهره می برند، اگر این اتفاق بیفتد کالا به عنوان کالای سرمایه ای در کشورهای دیگر می تواند در یک حراج به فروش برسد.

 

وی خاطرنشان کرد: مجموعه سلام در خارج ایران به صورت جدی کار کرده است اما این رویکرد در ایران تاکنون اتفاق نیفتاده است چون ظرفیت ها در ایران مهیا نبوده است.

 

رضوی در پاسخ به این سوال که آیا مافیای هنر را که برخی مطرح می کنند قبول دارید، گفت: شاید در هنرهای تجسمی مافیا باشد، ولی در حوزه هنرهای کلاسیک معمولا کمتر اتفاق می افتد، حوزه کار هنر کلاسیک مشخص است کار مدرن چون حاصل یک ایده است ممکن است در آن چنین چیزی باشد اما در حوزه سنتی کمتر این اتفاق می افتد.

 

 

 

 

کد خبر 528549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha