با افرادی که سلامت عمومی جامعه را تهدید می کنند بدون اغماض برخورد می کنیم

استاندار اردبیل گفت: کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان، چالش های تهدید کننده سلامت عمومی جامعه را یکی پس از دیگری شناسایی و برای حل آن ها تصمیم گیری می کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از استان اردبیل، سید حسین صابری، استاندار اردبیل، صبح امروز(23 آذر) در جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان، گفت: وظیفه داریم با افرادی که با اقدامات نامناسب، خواسته یا ناخواسته سلامت عمومی جامعه را تهدید می کنند بدون اغماض به صورت قانونی برخورد کنیم.

 

وی با اشاره به نقش سلامت غذا در تأمین سلامت مردم، افزود: فرهنگ سازی برای بالا بردن سهم میوه و سبزیجات در سبد غذایی خانوار، کنترل مستمر کیفیت و امنیت غذا و تشدید برخورد با متخلفان بهداشتی مورد تأکید ماست.

 

استاندار اردبیل، با تقدیر از فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در اخذ رتبه در سایت بین المللی ویومتریکس، تصریح کرد: این دانشگاه در چند شاخص محوری بخش سلامت موفق و فراتر از برنامه عمل کرده است که آثار آن در سطح استان مشهود و مؤثر بوده است.

 

صابری، بر هماهنگی بیش از پیش بین اداره کل جهاد کشاورزی، دامپزشکی و دانشگاه علوم پزشکی برای بالا بردن سلامت مواد لبنی تولیدی در استان تاکید و خواستار مناسب سازی کارگاه های تولید فرآورده های شیری شد.

 

استاندار اردبیل خاطرنشان کرد: اداره کل جهاد کشاورزی استان را موظف کرده ایم تا با ارائه آموزش های لازم به روستاییان و دامداران، زمینه ساز جمع آوری مناسب شیر و تولید فرآورده های لبنی ایمن باشد.

 

وی گفت: جلوگیری از تغذیه دام با نان های کپک زده، مقابله با جمع آوری و توزیع غیر بهداشتی شیر و دوغ، تجهیز آزمایشگاه های استان برای دقت در کنترل این مواد و برخورد با عرضه کنندگان عسل تقلبی در دستور کار دستگاه های دخیل قرار گرفته است.

 

در این جلسه، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان نیز با اشاره به این که بالاترین بخش مصوبات سفر سوم دولت مربوط به حوزه سلامت است گفت: با پیگیری های انجام یافته، 98درصد نانوایان استان در نیمه اول امسال جوش شیرین را در فرآیند پخت نان حذف کرده اند.

 

فرهاد پور فرضی تصریح کرد: در اجرای تصمیم کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی استان مبنی بر بررسی میزان فلزات سنگین و باقی مانده سموم در فرآورده های کشاورزی، نمونه برداری هایی به طور تصادفی از چهار قلم ماده خام کشاورزی شامل گندم،سیب زمینی،خیار و گوجه فرنگی انجام شد که تمامی نمونه ها از حیث میزان سرب، کادیوم، جیوه و باقی مانده کود ازت، نیتریت و نیترات در حد استاندارد بود.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 5285

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha