به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، امام جمعه قروه، در این همایش یک روزه که روز گذشته (27 تیر) برگزار شد، گفت: توسعه کمی و کیفی چنین جشنواره هایی به عنوان برنامه هایی سازنده در تقویت باورهای دینی نسل کنونی و آینده باید در راس برنامه های بخش فرهنگ و هنر قرار گیرد.
حجت الاسلام صفر علی احیا افزود: ظهور منجی عالمیان و رهایی بخش بشر، نخستین، اصلیترین و مهمترین موضوع فراروی جامعه جهانی و مسلمانان است و آمدن مصلح بزرگ است که انسان ها را تاکنون زنده نگه داشته و به حیات آنان معنا بخشیده است.
وی اظهار داشت: فلسفه انتظار آخرین منجی دمیدن روح امیدواری، سر استقامت و ضامن پیروزی پیروان امامت است و این عامل همانند ماده حیاتی مهم در تمام ادیان آسمانی وجود داشته و رمز بقا، پایداری و ریشه همه نهضت های جوامع اسلامی بوده است.
مدیر کل فرهنگ ارشاد و اسلامی استان کردستان، نیز در ادامه این جشنواره، شناسایی شعرای فعال در عرصه انتظار را هدف اصلی برگزاری این جشنواره عنوان کرد و گفت: ولادت، انتظار، ظهور، صفات حضرت مهدی(عج)، انتظار و مسئولیت منتظران و اجرای عدالت امام زمان(عج) از مهمترین عناوین موضوعی آثار شرکتکننده در این جشنواره بود.
قباد میمنتآبادی، با اشاره به ارزش هنر دینی در مسیر تعالی معرفت و معنویت گفت: یکی از برنامه های اصلی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان حمایت از برگزاری چنین جشنواره هایی فرهنگی است.
وی با اشاره به وجود قومیت ها و گویش های مختلف در شهرستان قروه، از برگزاری این همایش به صورت سالانه در این شهرستان خبرداد و افزود: وجود فرهنگ ها و گویش های مختلف می تواند برغنای شعر مذهبی بیافزاید.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قروه نیز در ادامه این جشنواره گفت: بعد از برگزاری سه همایش شهرستانی، امسال برای نخستین بار جشنواره استانی شعر شمیم ظهور با حضور شعرای برجسته استان، مسئولان و عموم مردم در شهر دلبران قروه برگزار شد.
احمد رسولی اظهار داشت: انجمن ادبی دلبران در سال 87 فعالیت خود را با جشنواره شعر شمیم ظهور آغاز کرد که با تلاش اعضا در سال جاری این انجمن در خارج از مرکز شهر در بخشها و شهرهای شهرستان قروه نیز تشکیل شده است.
این مقام مسئول با اشاره به استقبال بینظیر شعرای استان کردستان از این جشنواره اذعان کرد: استقبال مردم از این جشنواره و اهداف بسیار متعالی آن نیاز این شهرستان را به وجود یک سالن آمفی تئاتر بزرگ برای برگزاری این جشنواره نشن داد.
رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان قروه ادامه داد: با راهاندازی سالن آمفیتئاتر در این شهرستان میتوان زمینه برگزاری این جشنواره را در سطح ملی نیز فراهم کرد.
رسولی، با اشاره به ارسال 120 اثر به دبیرخانه این همایش در طول فراخوان برگزاری جشنواره از سوی 67 شاعر از سراسر استان گفت: هیات داوران از این تعداد 3اثر رابه عنوان اثر برتر و 17 اثر را قابل تقدیر دانست.
گفتنی است، در پایان این جشنواره از20 اثر برتر تقدیر و حجت مومنی، از سریشآباد، اکرم بهرامچی، از بیجار و خلیل مختارنیا از سنندج به عنوان نفرات اول تا سوم انتخاب شدند.
پایان پیام/
نظر شما