به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد،حجت الاسلام سید حسن موذنی معاون فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور در نخستین نشست هماندیشی معاونین فرهنگی و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه ۳ کشور «متشکل از استانهای گلستان، مازندران، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان به مرکزیت استان خراسان رضوی» که با نام و یاد شهید جعفر اسماعیلی در مشهد برگزار شد، با بیان اینکه مباحث فرهنگی در معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران بسیار متنوع است، تصریح کرد: با وجود این تنوع نیاز مبرمی بر بازبینی ساختارها و ظرفیتهای این معاونت احساس میشود.
وی با اشاره اینکه معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با تکیه بر پنج الویت اصلی فعالیتها و خدمات خود به جامع ایثارگری را به پیش می برد، تاکید کرد: اولین الویت در ابعاد فرهنگی، ضرورت وجود مبانی اقتصاد مقاومتی در جامعه شاهد و ایثارگر به عنوان یک نگاه و راهبردی اساسی که بدون شک باید به این موضوع به عنوان یکی از اصول هر نهاد فرهنگی نگاه کرد چراکه یکی از رهنمودهای مقام معظم رهبری است و باید به آن نگاهی ویژه داشته باشیم.
وی خاطر نشان کرد: نقش آفرینی جامعه شاهد و ایثارگر در برنامه ششم توسعه دومین الویت معاونت فرهنگی بنیاد است چراکه در برنامه پنجم توجه زیادی به ایثارگران معطوف نشده بود و نقش ایثارگران نیز در این برنامه کمرنگ تصور شده بود ولی امیدواریم در برنامه ششم توسعه با اتخاذ تدابیر مناسب و صحیح جایگاه واقعی جامعه ایثارگری کشور در آن منظور شود.
حجت الاسلام موذنی گفت: تغییر رویکرد کارآفرینی و مهارتی به جای مدرک گرایی یکی دیگر از اصولی ترین اولویتهای معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران است.
وی افزود: امروز بیش از ۱۶۲ هزار دانشجو شاهد و ایثارگر در مقاطع تحصیلی مختلف مشغول به تحصیل هستند که از میان آنها قریب به ۱۰ هزار نفر از آنان دانشجو دوره دکتری هستند، بدون شک این تعداد نشانه ظرفیت بزرگ علمی و فرهنگی نسل جوان شاهد و ایثارگر است.
معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با اشاره به دیگر الویت فرهنگی مدنظر این معاونت اظهار داشت: توجه به کارآفرینی ، اشتغال و مشاوره جامعه شاهد و ایثارگر بخشی دیگر از سیاستها و رویکردهای معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور را تشکیل می دهد.
وی بیان کرد: امروز ضرورت فعالیت فرهنگی در میان جامعه شاهد و ایثارگر بسیار محسوس است، ما باید با حضور فعال تر در فضای مجازی به عنوان یک ظرفیت جدید از آن در عرصه جنگ نرم استفاده کنیم، این فضا یک بستر مناسب برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و الویتهای این نهاد است.
حجت الاسلام موذنی اظهار کرد: امروز دنیا در حال حرکت به سمتی است که تغییرات دنیای فناوری و مجازی بنیان هر خانواده را تغییر میدهد، بر همین اساس باید با استفاده از این دنیای نوین و همچنین ۱۲۵ هزار نهاد فرهنگی و قریب به ۱۷۰ هزار واحد فرهنگی در کشور به مقابله با تهاجمات دشمن پرداخت.
وی افزود: اقتدار جهانی در دنیا وابسته به اقتصاد است ولی این اقتدار در ایران اسلامی وابسته به فرهنگ غنی این کشور است.
نظر شما