به گزارش خبرگزاری شبستات، سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری، معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح به مناسبت سالروز پذیرش قطعنامه 598 در جمع مسئولان و مدیران فرهنگی نیروهای مسلح گفت: در هشتمین سال جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، سرانجام شورای امنیت سازمان ملل با تمکین در برابر برخی خواستههای جمهوری اسلامی ایران قطعنامهای را به تصویب رساند که با لحاظ مجموعه شرایط و مصالح ملی،تهران نیز آن را پذیرفت و بدینوسیله جنگی که دشمنان انقلاب اسلامی به منظور نابودی نظام اسلامی به راه انداخته بودند، بدون دستیابی به هدف به پایان رسید.
وی اظهار کرد: در شهریورماه 1359 و به هنگام آغاز یورش نظامی رژیم بعث صدام، از سوی حاکمان وقت عراق، مسئولان بلندپایه آمریکا و برخی کشورهای اروپایی به صراحت و یا غیرمستقیم به پارهای از اهداف حمله از قبیل جداسازی خوزستان، دستیابی عراق به آبهای خلیجفارس، از بینبردن منابع نفتی و زیرساختهای اقتصادی ایران، ساقطکردن نظام جمهوری اسلامی ایران، جلوگیری از بروز انقلاب در سایر کشورهای منطقه و جهان و جلوگیری از فروپاشی نظام دوقطبی حاکم بر جهان اشاره میکردند.
رییس ستاد تبلیغات دفاعی کشور گفت:دشمن برای رسیدن به اهداف جنگ از همه شیوهها و ابزارها استفاده کرد و در این راه قدرتهای جهانی و بخصوص آمریکا از هر وسیلهای برای شکستن مقاومت مردم و رزمندگان اسلام بهره جستند.
وی اضافه کرد: سازمان ملل و شورای امنیت که بهطور ذاتی وظیفه داشتند، مانع لشکرکشی عراق به ایران شوند نه تنها در این راه قدمی برنداشتند، بلکه با جانبداری نسبت به کشور مهاجم، عملا شرایطی را به وجود آوردند که ایران در صورت پذیرفتن آنها باید در برابر خواستههای نامشروع دشمنان تمکین می کرد و چه بسا موجودیت انقلاب اسلامی با مخاطرات جدی مواجه میشد.
سردار جزایری بیان کرد: طی هشت سال جنگ تحمیلی از سوی شورای امنیت، چندین قطعنامه صادر شد که به دلیل لحاظ نکردن خواستههای ایران، مورد پذیرش تهران قرار نگرفت، اما زمانی که سرانجام در قطعنامه 598، بخشهایی از مکاتبات کشور ما پذیرفته شد، ایران نیز پذیرش آن را اعلام کرد.
وی گفت: تلاشها و فشارهای شورای امنیت برای پذیرش قطعنامه پایان جنگ از سوی ایران در شرایطی بود که دشمنان ما بهطور قطعی از به دست آوردن هرگونه موفقیت و پیروزی در مصاف با رزمندگان اسلام به ناامیدی کامل رسیده بودند و با وجود همه ددمنشیها و همکاریهای دستهجمعی و کمکهای پیشنهادی اعم از مالی، تجهیزاتی، اطلاعاتی و حتی اعزام نیروی انسانی، به شدت از نابودی رژیم عراق بیمناک شده بودند.
رییس ستاد تبلیغات دفاعی کشور یادآور شد: براین اساس در مقطع صدور تا پذیرش کامل قطعنامه 598 دشمن به هیچ یک از اهداف خود نرسید اما جمهوری اسلامی ایران موفق شد دشمن را از همه سرزمینهای اشغالی فراری دهد و طلسم شوم جداسازی بخشهایی از این سرزمین که طی سدههای اخیر کشور ایران به آن دچار شده بود را بشکند.
وی با اشاره به روحیه جهادی و اعتقادی نیروهای مسلح گفت: پس از پایان جنگ هشت ساله و سالهای بعد از آن همه کسانی که جزو مهاجمان به ایران بودند، سرانجام پذیرفتند که جمهوری اسلامی پیروز جنگ بوده است.
بنا بر گزارش معاونت فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستادکل نیروهای مسلح، وی خاطرنشان کرد: بهطور انکارناپذیری دفاع مقدس به عنوان پدیدهای ماندگار فراروی جهانیان قرار گرفت؛ هرچند تهران تلاش کرد تا متجاوز تنبیه و به عنوان درس عبرت، جلوی هرگونه تجاوزگری به سایر کشورها گرفته شود، اما زورمداران و زراندوزان و سران شیطانصفت کشورهای قدرتمند و ارتجاع منطقه در آن مقطع مانع تحقق حق مشروع ایران شدند و اجازه ندادند جهانیان طعم شیرین برخورد با جنگافروزان را احساس کنند و همین مساله باعث تالم و تاثر امام امت و رزمندگان اسلام شد.
سردار جزایری افزود: تجاوزگریهایی که بعد از پایان جنگ هشت ساله در منطقه به وجود آمد، از جمله حمله عراق به کویت و لشکرکشی آمریکا به منطقه خاورمیانه و خلیجفارس صحت استدلال جمهوری اسلامی ایران در لزوم سرکوب متجاوزان و جنگطلبان را در برابر جهانیان قرار داد.
پایان پیام/
نظر شما