به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری «سروِ سور» از 6 فصل تشكیل شده است و میتوان هر فصل را با نخستین بخش آن نامگذاری كرد. «تولد و كودكی»، «مهاجرت به تهران»، «دستگیری»، «كمیته مشترك ضدخرابكاری»، «زندانی قصر» و «در آغوش مردم» عناوین نخستین بخشهای این فصلهاست.
فصل نخست، به تولد و كودكی خلیل نجار اختصاص دارد. در این فصل، مخاطب با وضعیت خانوادگی راوی این كتاب آشنا میشود.
رفت و آمد به مغازه خیاطی، آغاز دورهای جدید در زندگی راوی كتاب است كه به خوبی به فصل دوم كتاب و موضوع «مهاجرت به تهران» پیوند میخورد.
مسئولیت محافظت از جان محمدرضا پهلوی در كنار سایر سربازان در سالروز تولدش در 4 آبان 1346، یكی از خاطراتی است كه در فصل دوم روایت میشود. ازدواج وی، استعفا از نیروی هوایی و شروع به كار در اداره مستشاری سفارت آمریكا هم از دیگر موضوعهای این فصل است.
فصل سوم كتاب به ماجرای دستگیر شدن نجار میپردازد. وی در فصل چهارم اتفاقهای داخل زندان و شكنجههای ساواك را شرح میدهد. انتقال به زندان قصر، ماجرای همبند شدن با شهید رجایی، اعتصاب غذا و آزادی نیز موضوعهایی است كه در فصل پنجم بیان میشود. این فصل كه با بخش «آزادی» به پایان میرسد به فصل بعدی كتاب، پیوند میخورد.
ششمین و آخرین فصل كتاب هم به موضوعهایی مانند آزادی خلیل نجار و پیروزی انقلاب اسلامی اختصاص دارد. آخرین خاطرات این كتاب به سال 1358 بازمیگردد، اما اشارهای مختصر به فعالیتهای این مبارز پس از پیروزی انقلاب باعث میشد تا مخاطب با سیر زندگی وی بیشتر آشنا شود، در صورتی كتاب با مشغول به كار شدن وی در شهرداری سرخه به پایان میرسد.
كتاب «سروِ سور» شامل خاطرات خلیل نجار، از مبارزان استان سمنان در دوران انقلاب اسلامی، نوشته محمود امامی در 152 صفحه و در قطع رقعی در اختیار علاقهمندان قرار گرفته است.
نظر شما