داستان کاروان های آزادی غزه به پایان نرسیده است

اگرچه اسراییل با استفاده از دکترین بازدارندگی که ریشه در خودکامگی صهیونیست ها دارد همواره مانع ورود کشتی های آزادی به غزه شده اما داستان کاروان های آزادی هنوز به پایان نرسیده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، دکترین بازدارندگی از زمان روی کار آمدن رژیم صهیونیستی اصل مهم استراتژی نظامی و سیاسی برای توسعه استعمارگری این رژیم بوده است و مهمترین نمونه به کارگیری این دکترین را می توان در جلوگیری از ورود کاروان آزادی به نوار غزه با هدف لغو محاصره این منطقه مشاهده کرد.

رژیم صهیونیستی سال گذشته اولین کاروان آزادی را به بهانه اینکه عده ای تروریست در کشتی های حضور دارند و مورد حمله قرار داد و سپس با ادعای اینکه حاضران در این کشتی سربازان اسراییلی را کشته اند اقدام به قتل عام فعالان صلح در این کشتی کرد.

رژیم استعمارگر صهیونیستی چندی پیش با تهدید و ارعاب  و اقدامات یکجانبه جلوی ورود دومین کاروان آزادی به غزه را نیز گرفت تا از نابودی خود جلوگیری کند.

همه این اقدامات از آنجا نشات می گیرد که رژیم صهیونیستی به کارگیری قوانین بین المللی را به عنوان یک تهدید برای خود تلقی می کند زیرا این رژیم به نقض مکرر قوانین بین المللی که اجرای آنها برای جامعه بین الملل یک وظیفه به شمار می آید عادت کرده است.

اسراییل با جلوگیری از ورود کاروان دوم آزادی غزه به این منطقه ثابت کرد که احقاق حقوق بشر برای فلسطینی ها  و تحت حمایت قوانین بین المللی را غیر قانونی می داند .

در حقیقت رژیم صهیونیستی با اعتقاد به اینکه قانونی دانستن اشغالگری و آپارتاید اسراییل به معنای تسلط حکومت قانون و دموکراسی در سرزمین های اشغالی است همه سیاست های خود را بر همین اساس تنظیم کرده است.

این رویکرد رژیم صهیونیستی و حامیان آن به ویژه آمریکا موجب ترویج مفهوم سیاسی "استثناگرایی" شده است که به موجب آن حق دفاع اسراییل از خود به همه قوانین و کنوانسیون ها و حقوق بشر برتری دارد زیرا به اعتقاد حامیان رژیم صهیونیستی مساله اسراییل یک مورد ویژه است زیرا این رژیم با تهدیدهایی مواجه است که استثنایی و منحصر به فرد هستند.

براساس این اعتقاد واهی اسراییل حق استفاده از اقدامات یکجانبه و غیرمتناسب برای بازداشتن هر کسی یا هر چیزی را دارد که عملکردهای غیرقانونی رژیم صهیونیستی را به چالش می کشد، چه طرف مقابل احزاب سیاسی فلسطین باشند و چه شهروندان غیرمسلح و فعالان صلح همگی قربانی دکترین بازدارندگی اسراییل می شوند.

یکی از مهمترین نمونه های قربانی شدن عده ای بی گناه تحت به کارگیری دکترین جعلی بازدارندگی کشته شدن تعداد زیادی از شهروندان فلسطینی در جنگ 22 روزه غزه در سالهای 2009 – 2008 میلادی به جرم خواستن فلسطینی آزاد بود.

اما تنها فلسطینی هایی که برای به دست آوردن آزادی شان مبارزه می کنند هدف خودکامگی های رژیم صهیونیستی قرار نگرفته اند، سربازن اسراییلی فعالان صلح بین المللی که استراتژی تحریم رژیم صهیونیستی را در پیش گرفته اند یا فعالانی که در جنبش همبستگی بین المللی می خواهند محاصره چندین ساله غزه را بشکنند را نیز هدف اقدامات خصمانه خود قرار داده اند.

همه این افراد با تهدیدهای مختلف از جمله تهدید به زندانی شدن یا مرگ در معرض سیاست بازدارندگی رژیم صهیونیستی قرار گرفته اند.

رژیم صهیونیستی با این اقدامات اعلام می کند که صداها و یا نیروهایی که مخالف اقدامات غیرقانونی اسراییل هستند حق موجودیت ندارند باید سکوت کنند و باید از فعالیت و آشکارسازی حقایق بازداشته شوند.

دومین کاروان آزادی غزه دکترین بازدارندگی را به سختی به چالش کشاند و به عنوان یک جنبش دموکراتیک جهانی بار دیگر غیرقانونی بودن محاصره غزه را به چالش کشید.

بنابرگزارش الکترونیک انتفاضه، اگرچه این اسراییل این بار هم اجازه ورود کاروان آزادی را به غزه نداد اما نه تنها داستان این جنبش هنوز به پایان نرسیده بلکه راه را برای پیروزی مردم فلسطین بر  رژیم صهیونیستی و پایان اشغالگری این رژیم هموارتر کرده است.

پایان پیام/
 

کد خبر 52751

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha