ورود قرآن به متن زندگي مردم خروجي هفته قرآن و عترت باشد

خبرگزاری شبستان: يكي از نويسندگان و پژوهشگران مازندراني با بيان اينكه قرآن با تظاهر و رياكاري منافات دارد، گفت: برگزاري برنامه ها و همايش هاي قرآني زمينه ساز ورود قرآن به متن زندگي مردم باشد.

زين العابدين درگاهي، يكي از نويسندگان و پژوهشگران مازندراني امروز(10اسفند) پيرامون هفته قرآن  عترت به خبرنگار خبرگزاري شبستان در ساري گفت: محور اصلي انديشه همه انسانها به ويژه مسلمانان در جامعه اسلامي، قرآن است.

 

وي با اشاره به اينكه توجه به قرآن و مراجعه مكرر به اين كتاب آسماني براي تطبيق انديشه و افكار با معجزه رسول خدا(صلي الله عليه وآله وسلم) ضروري است، افزود: انس بيش از پيش با قرآن مجبات خشنودي حضرت حق را در تمامي مراحل زندگي فراهم مي آورد.

 

اين پژوهشگر مازني با بيان اينكه قرآن چنانچه از آيات اين مصحف شريف برمي آيد، براي همگان كتاب هدايت و زندگي است، اظهار داشت:  تمام تلاش ما بايد به جايي ختم شود كه مردم از مفاهيم قرآن درك لازم را داشته باشند.

 

وي ادامه داد: آشنايي و انس با قرآن انسان را در مسير درست زندگي قرار مي دهد و لازم و ضروري است كه به هر مناسبت و بهانه اي برنامه اي و يا نمايشگاه و جشنواره اي با نام قرآن برگزار شود.

 

درگاهي با بيان اينكه فعاليت هاي قرآني بايد عمومي و براي همه مردم برگزار شود، يادآورشد: ضروري است كه به دور از كلي گويي كه ممكن اصل برنامه و عنوان را به حاشيه بكشاند، اهداف كوتاه مدت و بلند مدت فعاليت ها مشخص شود.

 

وي افزود: اگر برنامه ها و اهداف آن در دسترس باشد خروجي آن مثبت و در غير اينصورت برنامه كلي بدون ارائه چشم انداز، نمي تواند مقصود متعالي را تبيين نمايد.

 

درگاهي با اشاره به شمار زياد جشنواره ها با عناوين كلي و عدم تاثيرگذاري آن ها در جامعه، گفت: برگزاري برنامه با نام قرآن و عترت نبايد با محتواي اندك و بدون هدفگذاري كه شان و منزلت اين دو ميراث گرانبها رسول خدا(صلي الله عليه وآله وسلم) را خدشه دار خواهد كرد، همراه باشد.

 

وي با تاكيد بر اينكه برگزاري برنامه هاي منسجم و هدفمند قرآني در دو بخش تخصصي و عمومي در بين اقشار مختلف جامعه اثرگذار خواهد بود، افزود: اجراي اين سري برنامه ها زمينه آشنايي انديشمندان، اساتيد و متفكران را با پژوهش ها و آثار جديد در حوزه قرآن و عترت را فراهم مي كند و موجب تحول اساسي مي شود.

 

درگاهي اضافه كرد: همچنين آشنايي عموم مردم با فرهنگ ناب قرآني و سيره اهل بيت(عليهم السلام) زمينه ساز كاهش بسياري از مشكلات و معضلات اجتماعي خواهد شد.

 

وي خاطرنشان كرد: زماني كه فرهنگ قرآن از اين همايش هاي قرآني در متن زندگي مردم ورود پيدا كند زمينه خشنودي حضرت حق مهيا مي شود آن وقت مي توان گفت گام هاي مفيد برداشته شده است.

 

درگاهي با بيان اينكه قرآن با تظاهر و رياكاري منافات دارد، تاكيد كرد: برگزاري برنامه ها و همايش هاي قرآني با صداقت همراه باشد و صرف گزارش دهي نباشد.

 

وي اظهار داشت: برنامه ريزي براي برنامه قرآني از سر دلداگي به فرهنگ اين كتاب آسماني باشد خود قرآن حمايت و پشتيباني براي بهتر برگزار شدن و اثرگذار بودن مي كند.

 

کد خبر 527502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha