به گزارش خبرگزاري شبستان از مشهد، حجت الاسلام مهدی عدالتیان، روانشناس و استاد حوزه و دانشگاه صبح امروز(6اسفند) در سلسله جلسات دوره دستیاری تخصصی راهنمایی،مشاوره و روان درمانی با رویکرد اسلامی اظهار كرد: تغییر معیارهای گزینش همسر، خارج شدن شیوهی همسرگزینی از شکل سنتی و تغییر نگرش جوانان نسبت به ازدواج و ترس و نگرانی ناشی از سوء سابقهی ذهنی نیز از جمله موانع انتخاب مناسب است.
وي افزود: در شرایط کنونی یک مشاور باید با ارائه راهکار های درست ازدواج و آشنا بودن با اهداف ازدواج صحیح و غلط مخاطبین خود را راهنمایی کند.
حجت الاسلام عدالتيان با اشاره به اینکه پایبندی خانواده ها به سنتهای غلط جوانان را از ازدواج دور کرده است، گفت: یک روانشناس و مشاور باید با شناخت درد مخاطب راهکار ها را به او ارائه دهد چرا که مشاوره با رویکرد دینی و سبک زندگی سالم موجب تقویت خانواده پایدار در جامعه می شود.
وی مشاورههای قبل از ازدواج را امری ضروری و مستلزم يك انتخاب آگاهانه و منطقی عنوان کرد و افزود: ازدواج پيوندی دائمی است كه به عنوان پايدارترين تصميم در زندگی هر فردی بايد با مطالعه و آيندهنگری انجام شود.
اين روانشناس ديني با بیان اینکه ارزشها در زندگی انسان جنبه حیاتی مییابند و دوام و بقای زندگی انسانی را تضمین میكنند، اظهار کرد: از منظر دین مبین اسلام خدا شناسی و خود شناسی مهمترین ویژگی یک روان شناس است.
وی با اشاره به اینکه تربیت دینی، بهعنوان یكی از شاخصترین قلمروهای تعلیم و تربیت ارزشها ست، افزود: ارائه مشاوره به اعتبار الهام گیری از آموزههای دینی بهترین نتایج را در کار مشاوره به روانشان می دهد.
ياد آوري مي شود، دوره دستیاری تخصصی راهنمایی،مشاوره و روان درمانی از مهر ماه سال جاري شروع شده است و تا كنون از از بین 1200 نفر دانش آموختگان دوره طی یک فرایند مصاحبه پس از سه مرحله غربالگری، تعداد 85 نفر در دو گروه علوم اسلامی و علوم رفتاری انتخاب و ساماندهی شدند.
نظر شما