به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، داوود ناصری امید مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه، پیش از ظهر امروز(5 اسفند) در یازدهمین جلسه شورای مهارت استان کرمانشاه، اظهار کرد: تاکنون در کرمانشاه و شهرستان های تابعه، جلسات متعدد شورای مهارت برگزار شده و مصوبات آن 233 مورد بوده است.
وی، با بیان اینکه طرح توانمندسازی دانشجویان دانشگاه های استان از جمله دستور کار مهم یازدهمین جلسه شورای مهارت استان است، افزود: بر اساس هرم آموزشی، 66 درصد دانشجویان در مقطع کارشناسی، 23 درصد در مقطع کاردانی، 3. درصد در مقطع دکترای حرفه ای و 9 درصد در مقطع کارشناسی ارشد قرار دارند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه، تصریح کرد: به ازای هر پنج کارشناس یک نفر تکنسین ماهر وجود دارد و عدم تناسب توزیع دانشجویان در دانشگاه ها نیز به وضوح دیده می شود و همین عدم تناسب موجب شده که دانشجویان بر اساس نیاز بازار کار تربیت نشوند.
ناصری امید، با اشاره به ضرورت تعامل بیشتر با دانشگاه ها، اذعان داشت: نرخ فزاینده بیکاری دانشجویان و کم توجهی به بعد مهارتی آنها از جمله ضروریات تعامل فنی و حرفه ای با دانشگاه هاست.
این مقام مسئول، اضافه کرد: مقرر شده بود در استان کرمانشاه یک هزار و 59 نفرساعت آموزش های فنی و مهارتی به دانشجویان ارائه شود که این رقم با تحقق 105 درصدی به میزان 150 هزار نفرساعت رسید.
وی، با بیان اینکه استان کرمانشاه در این زمینه استعدادها و ظرفیت های مناسبی دارد، گفت: طبق تفاهم نامه آموزش فنی و حرفه ای استان با دانشگاه ها نیز یک هزار و 225 نفر ساعت آموزش های فنی و مهارتی به دانشجویان ارائه شد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان کرمانشاه، یادآور شد: هدف از انعقاد تفاهم نامه با دانشگاه های مختلف استان کرمانشاه بهره مندی دانشجویان از کارگاه های آموزش فنی و حرفه ای و تربیت نیروی متخصص است.
نظر شما