به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله نوری همدانی، مرجع تقلید شیعیان در دیدار رئیس بنیاد شهید استان قم و مسئولین و برگزارکنندگان بیست و هفتمین دوره مسابقات سراسری تفسیر و مفاهیم قرآن کریم که در قم برگزار می شود، بااشاره به اهمیت و توجه به قرآن کریم، عنوان کرد: تفسیر قرآن کریم یکی از موضوعات قرآنی است و تفسیر المیزان یکی از مهم ترین تفسیرهای قرآنی جهان اسلام است که شاید از نظر جامعیت چنین تفسیری نوشته نشده است.
تفسیر المیزان یکی از تفاسیر جامع و کامل است
مرجع تقلید شیعیان اظهار داشت: علامه طباطبایی که مولف تفسیر المیزان است، مجسمه ای از اخلاق، عرفان، فقه و .. بودند و تجسم مفاهیم قرآنی در روح ایشان وجود داشت.
آیت الله نوری همدانی با بیان این که تفسیر المیزان یکی از تفاسیر جامع و کامل است، گفت: تفسیر آیه 102 سوره بقره دارای ظرفیت یک میلیون و 260 هزار معناست که معجزه قرآن را نشان می دهد.
وی افزود: علامه طباطبایی در رابطه با آیه 200 سوره آل عمران، 50 صفحه تفسیر نوشته است که نشان می دهد که این عالم بزرگوار به قرآن کریم احاطه کامل داشته است.
امروز دنیا به عدهای تربیتشدگان تعالیم قرآنی نیازمند است
مرجع تقلید شیعیان تصریح کرد: افرادی که در مسیر آموزش و تعلیم قرآن کریم گام برمی دارند باید به 4 مرحله توجه داشته باشند و نمونه باشند، از جمله تلاوت صحیح آیات قرآن کریم، ترجمه قرآن کریم، تفسیر و در نهایت این که قرآن کریم و مفاهیم قرآنی با روح آنها آمیخته شود.
آیت الله نوری همدانی یادآورشد: امروز دنیا به عدهای تربیتشدگان تعالیم قرآنی نیازمند است تا اسوه ای برای دیگر افراد در جامعه انسانی باشند و در 4 مرحله قرآنی اسوه و نمونه باشند.
حضور در همه عرصه ها و صحنه ها در دنیای امروز لازم است
وی با بیان این که دنیای امروز نیاز به اسوه دارد، گفت: دنیای امروز دنیایی است که حضور در همه عرصه ها و صحنه ها لازم است و همه مستضعفان و محرومان جهان چشم به شما دوخته اند و انقلاب اسلامی علاوه بر استدلال و منطق نیاز به نشان دادن اسوه دارد.
استاد خارج فقه حوزه علمیه قم با اشاره به این که حضرت فاطمه (س) اسوهای برای مردم است، عنوان کرد: حضرت زهرا (س) شبانه دفن شد و امروز هیچ فردی از مکان دفن آن حضرت اطلاعی ندارد، اما بر اساس روایاتی، علمای دین از جمله شیخ طوسی، شیخ صدوقی و ... معتقدند که آن حضرت در خانه دفن شده است.
قبر بینشان حضرت فاطمه (س)، نشانههای فراوانی دارد
آیتالله نوری همدانی با بیان این که قبر بینشان حضرت فاطمه (س)، نشانه های فراوانی دارد، عنوان کرد: اگر حضرت فاطمه (س) گنبد و بارگاه داشت، مردم تا قیامت با سختی ها و مصائب آن حضرت آشنا نمی شدند.
وی با بیان این که قبر بی نشان، نشان از بسیاری از مطالب است که مردم باید بدانند، گفت: مردم از هم می پرسند که چرا حضرت زهرا (س) شبانه دفن شد و از جریانات و انحرافاتی که در این خصوص وجود داشت، آگاه می شوند و این قبر پنهان و بی نشان، نشان بسیاری از مسائل می شود.
نظر شما