سردارمرتضی کشکولی، فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (علیه السلام) استان لرستان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در خرم آباد، افزود: برگزاری انتخابات از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه انتخابات نماد مردم سالاری دینی است، بیان کرد: انتخابات در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران قابل مقایسه با زمان طاغوت نیست.
سردار کشکولی، اظهار داشت: باید برای برگزاری این انتخابات سجده شکر به جا بیاورم که اکنون هرکسی که صلاحیت دارد یا ندارد ( نه صلاحیت قانونی چون داوطلبانی به تبلغ می پردازند که صلاحیت قانونی آنها تایید شده است)، وارد عرصه انتخابات می شود و یک رقابت جدی بین رقبا وجود دارد.
وی افزود: حتی این روش های ناصحیح که هم اکنون کاندیداها و هواداران در پیش دارند که قابل نقد است، اصلا قابل مقایسه با انتخابات زمان طاغوت نیست.
سردار کشکولی، با اشاره به اینکه هم اکنون تعداد 54 کاندیدای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در خرم آباد در جهت جلب آرای مردم تلاش می کند، خاطرنشان کرد: می شود گفت هر کدام از کاندیداها صاحب اندیشه ای است و نگاهش با دیگری فرق می کند و این تفاوت اندیشه و نگاه در اصولگراها و اصلاح طلب ها مشترک است.
وی تصریح کرد: در زمان طاغوت در ایران انتخاباتی وجود نداشت، انتصاب بود به اسم انتخابات، از تهران تیمسارهای بازنشسته و سرلشگرها و سرتیپ های بازنشسته را بین شهرستان و استان ها توزیع می کردند یعنی یک تهرانی را برای شهرهای مختلف چون کوهدشت، نورآباد، بروجرد و .. می فرستادند و داوطلبی از بین خود مردم نبود.
وی در ادامه به بیان خاطره ای از زمان نوجوانی خود پرداخت و گفت: در زمان طاغوت و در سن 12 سالگی، غروبی در داخل کوچه محل سکونتمان درشهرستان کوهدشت در حال توپ بازی با بچه های محل بودیم که دیدیم نیسانی از بخشداری آمد، گفت: بچه ها بیکار هستید، گفتیم بله، و ادامه داد می خواهید کاری به شما بسپارم و ما هم گفتیم بله و ما را سوار ماشین کرد و راهی بخشداری شدیم.
وی افزود: آن زمان برای ما اولین باری بود که با کفش روی فرش و موکت راه می رفتیم، و ما با کراهت و سختی و با اصرار آن فرد روی فرش راه رفتیم و گفت همین جا روی میز بنشینید و بعد از ما پذیرایی کرد و گفت: تنها روی این برگه های بنویسید همایونی، ما بعدها متوجه شدیم که این برگ ها در واقع برگ رای بوده است.
سردار کشکولی، بیان کرد: ما به حدی بچه بودیم و غافل که با دوستان خودمان در نوشتن این برگ ها رقابت می کردیم که ببینیم کی بیشتر می نویسد و تند تند نوشتیم و به جای مردم می نوشتیم همایونی، همایونی، همایونی و.....
وی بیان کرد: بعد از رقابت در نوشتن برگ های نوشته شده را کنار می گذاشتیم و این کار حدود دو ساعت طول کشید و در این مدت به خوبی از ما پذیرایی می شد و بعد گفت بیایید تا شما را برسانم درب منازلتان و نه ما سوال کردیم که این کار برای چه بود و نه او توضیحی داد که نشان می داد کسی درکی از انتخابات نداشت.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(علیه السلام) لرستان، خاطرنشان کرد: این در حالی است که هم اکنون بچه های کوچک هشت ساله و ده ساله فرق انتخابات های مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری و.. را می دانند.
وی با بیان اینکه در زمان طاغوت آگاهی درستی نبود، گفت: بعد از اینکه ما به منازل خود رسیدیم از فردای آن روز رفتیم مدرسه و ظهری که از مدرسه بر می گشتم متوجه شدم که در حوزه انتخابیه ساز و دهل گذاشته اند و فکر می کنم این ساز و دهل که الان هم در پیروزی داوطلبان در استان ما رایج است، به تاسی از آن زمان است و این ها اشتباه است، چرا که در زمان طاغوت ساز و دهل به این دلیل بود که می خواست فیلم بگیرند و در رسانه ها پخش کنند و مردم برای ساز و دهل جمع شوند نه شرکت در انتخابات.
سردار کشکولی، بیان کرد: در آن زمان در هر حوزه انتخابیه یک سازو دهل بود و مردم هم خوشحال بودند و ما هم که از مدرسه آمده بودیم،پرسیدیم چه خبر است؟ جشن عروسی است؟ گفتند انتخابات است، پرسیدیم انتخابات چیه؟ گفتنتد انتخابات شده و همایونی هم رای آورده است.
وی ادامه داد: پرسیدیم همایونی کیه؟ جواب دادند تیمسار بازنشسته ای که از تهران آمده اند و سرلشگری بود و بعد که به منزل آمدیم به پدرم گفتم مادیشب در فرمانداری برگه های به نام همایونی نوشتیم.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(علیه السلام) خرم آباد، اذعان داشت: در مقایسه این وضعیت در دوران طاغوت با انتخابات امروز مقایسه به روشنی می توان دید، امروز حتی کاندیدا های را هم که روی آن نقد داریم هم از دل مردم می آید و در انتخابات شرکت می کند.
سردار کشوکلی با بیان اینکه چون من پدرم مغازه دار بود و ما در بازار بزرگ شده بودم، بسیاری از مشکلات مردم و رخدادهای جامعه را می دیدم، ابراز کرد: در زمان طاغوت نماینده ای که با انتخابات رژیم انتخاب می شد و راهی مجلس می شد و می خواست به حوزه انتخابیه خودش سرکشی کند، اول شهر را فرش می کردند که نماینده ای که نماینده مردم نبود و نماینده دولت بود می آمد، بخشدار و مسئولین شهر و صاحبان منصب می شنیدند که همایونی می آید آن هم سالی یک بار با گل و شیرینی به استقبال او می آمدند و او هم از ماشین پیاده می شد و روی فرش ها ده قدم راه می رفت و دوباره سوار ماشین می شد و می رفت در بخشداری جلسه ای برگزار می شود و دوباره به تهران باز می گشت،یعنی این نماینده، نماینده مردم نبود و نماینده دولت بود.
وی ادامه داد: در حالی که همین های که ما امروز روی آنها نقد داریم یک موی این ها به صد تا از آن انتخابات سوری و نمایشی و دروغی می ارزد چراکه از دل مردم در می آیند.
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل(علیه السلام) خرم آباد، افزود: درست است ما از انتخاب طایفه ای نقد داریم اما آنها واقعا از دل مردم و از طوایف آمده اند، دیکته شده نیستند و خوشان تصمیم می گیرند بیایند.
وی با اشاره به اینکه برگزاری انتخابات سوری شیوه استبدادی بود نه مردمی، تاکید کرد: انقلاب اسلامی ایران واقعا مردمی است.
سردار کشکولی، با بیان اینکه برای در انقلاب اسلامی برای انتخابات تراز نگذاشته ایم، اذعان داشت: چون اعتقاد بر این است که اگر تراز بگذاریم این تراز یک نوع فیلتر است و حقوق مردم ضایع می شود.
وی بیان کرد: جمهوری اسلامی واقعا می خواهد به اندازه پرکاهی خدشه به حقوق مردم وارد نشود.
نظر شما